IKEA Tallinna poe esimene päev: müüdi üle 30 000 lihapalli

Copy
IKEA Tallinna kauplus.
IKEA Tallinna kauplus. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp

Eile, 25. augustil avati esimene IKEA pood Eestis. Esimesel päeval külastas Kurnas asuvat poodi üle 10 000 Eesti elaniku. Populaarsemad ostud olid köögid, vooditekstiil ja magamistoamööbel. Lisaks sõid Eesti elanikud IKEA Rootsi restoranis ligi 15 000 lihapalli ja ostsid sama palju kaasa ka Rootsi toidu poest.

«IKEA sisenes Eesti turule, et muuta paljude Eesti elanike igapäevaelu veelgi paremaks. Täname kõiki külastajaid suurepärase avamispäeva eest. Esimese päeva tulemused ületasid ootusi ning oleme valmis teenindama kõiki neid, kes tulevad IKEA Tallinna poodi nädalavahetusel,» ütles IKEA Baltikumi müügijuht Ian Strickland.

Pidulikul avamispäeval osteti enim köögi ja magamistoa sisustuslahendusi ning vooditekstiile. Populaarsemaid tooted olid OFTAST taldrikud ja kausid, FRAKTA kotid, lõhnaküünlad ja rohelised taimed. IKEA Tallinna poest saab kõik koju vajaliku ühe katuse alt, sest kohe kaasa ostmiseks on poes ligi 9000 kodusisustustoodet.

Enamik IKEA külastajaid peatus ka Rootsi restoranis ja bistroos.

«Eile oli meie Rootsi restorani esimene tööpäev ja tuhandetele külastajatele serveeriti Rootsist inspireeritud roogasid ülimalt soodsate hindadega. Näiteks lihapalliroog maksab 3,59 eurot ja hot dog´ide hind algab 0,70 eurost. Eesti elanikud nautisid ka magustoite – populaarseim oli šokolaadikook hinnaga 0,99 eurot,» selgitas Strickland. Rootsi restoranis serveeritakse hommiku-, lõuna- ja õhtusööki. Restoran on avatud iga päev kell 9.30–19.30.

IKEA Tallinna pood on 30 000 ruutmeetri suurune ja asub Tallinna lähistel Kurnas. Sujuvama transpordi pakkumiseks käivitati 25. augustil mitme peatusega avalik bussiliin Tallinna kesklinnast Kurnasse ja tagasi. Autoga külastajatele on loodud ligi 1000 parkimiskohaga parkla.

IKEA Tallinna pood on avatud iga päev kell 10–20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles