Tallinnasse kolinud pika kogemusega prantslasest arendaja: «Teadsin, et Eesti on koht, kus elu keeb»

PM Majandus
Copy
Pierre Fouchet.
Pierre Fouchet. Foto: Erakogu.

Prantslasest arendaja Pierre Fouchet oli pea kümme aastat töötanud kodumaal arendajana, hoides töös nii riiklikku elektrivõrku kui ka mitmeid eraettevõtteid. Kaks kuud tagasi pühkis ta aga kodumaa tolmu jalgadelt, kolis Tallinnasse ning asus tööle tarkvarafirma Dynatrace'i Tallinna kontorisse.

Pärast viimase Covid-laine lõppu otsustas Pierre Fouchet oma Kagu-Prantsusmaa töökohas lahkumisavalduse esitada ning hakata otsima uusi väljakutseid väljaspool kodumaad. Uue elukoha kriteeriumiteks seadis ta hea ühenduse ülejäänud Euroopaga, kasvuvõimalused ning üleüldise elukvaliteedi.

Eesti, kui üks valikuvariant, ei olnud juhuslik – Pierre oli sõpradelt kuulnud, et meie IT-sektor võtab hea meelega välistalente vastu ning siinne keskkond soodustab kiiret arengut. Tallinna kasuks rääkis ka tulevane töökoht. Pierre’i eelmistes töökohtades tegelesid arendajad peamiselt ärivajaduste rahuldamisega ning töö iseloom kujutas endast päevast päeva järjekordsete pisilahenduste loomist. Uuelt töökohalt ootas ta tehnilist sügavust ja seda, et oleks võimalik keerulisi projekte lahendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles