Punch Club: Eesti joogitootja teel kokteilimaailma absoluutsesse tippu

Copy
Foto: Punch Club OÜ

Valmiskokteilid on Eesti poeriiulitel pilku püüdnud juba aastaid, kuid mitte kunagi varem ei ole need olnud nii populaarsed kui nüüd. Omal veidral moel on pudelikokteilide tõusu katalüsaatoriks olnud just koroonakriis.

Covid-19st tingituna pidid restoranid, baarid ja kohvikud olema nutikad ning leidma üha uusi viise, kuidas tulla toime ajal, mil üritused, meelelahutus ning sotsialiseerumine väljaspool kodu oli sisuliselt võimatu. Sellest tingituna otsustasid mitmed populaarsed kokteilibaarid pakkuda inimestele võimalust nautida kvaliteetseid kokteile kodust lahkumata ning ühtäkki kerkisidki kokteilimaailma epitsentrisse valmiskokteilid. Kui esialgu võis mõte pudelikokteilist tunduda veidi harjumatu, siis tegelikkuses sai üsna kiiresti selgeks, et kvaliteedis järeleandmisi ei pea tegema. Häid kokteile saab tõepoolest nautida ka pudelist.

Vähesed teavad aga, et Eestis on juba aastaid tegutsenud maailmatasemel kokteililabor, mille põhiliseks tegevusalaks ongi just valmiskokteilide tootmine. Tegemist on Tallinnas paikneva joogitootjaga Punch Club, kes on end lühikese ajaga murdnud kokteilimaailma absoluutsesse tippu.

Auhinnatud maitsed ja disain

Punch Clubi toodete edu saladuseks võib kindlasti pidada nende pilkupüüdvat disaini ja põnevaid maitsed. Lisaks kodumaisele tunnustusele on Eesti tootja valmiskokteilid säranud paljudel mainekatel rahvusvahelistel võistlustel ning üheks suurimaks saavutuseks võib lugeda jookide olümpiaks peetaval San Francisco World Spirits Competitionil võidetud topelkuldmedalit. Kusjuures Punch Club on esimene Eesti ettevõte, kellele selline au on osaks saanud.

Kuid lisaks maitsele on kõrgeid hinnanguid pälvinud Eesti käsitööjookide kaunis väljanägemine. Auhinnalisi kohti on nopitud tuntud disainikonkurssidelt nii Eestist kui välismaalt.

Foto: Punch Club OÜ

Eesti kiireimini kasvav joogitootja

Tänaseks on Punch Clubist saanud Eesti kiireima kasvuga joogitootja, kes tegutseb lisaks Eesti turule üha aktiivsemalt ka Põhja- ja Baltimaades ning Kesk-Euroopa riikides – näiteks on Eestis valmistatud joogid jõudnud Austria suurima poeketi Spar kauplustesse.

Äärmiselt populaarseks on osutunud ka Punch Clubi innovaatiline vaadikokteilide kontseptsioon, mis võimaldab serveerida maailmaklassi kokteile kõigest mõne hetkega. Tegemist on eelistatud lahendusega baaridele, restoranidele jt meelelahutuskohtadele, kes soovivad muuta kokteilide valmistamise kiiremaks ning efektiivsemaks, tegemata sealjuures järeleandmisi kvaliteedis.

Ühtlasi on vaadikokteilidel keskkonnale oluliselt väiksem ökoloogiline jalajälg kui nende traditsioonilistel alternatiividel, tekitades märkimisväärselt vähem pakendiprügi ning põhjustades kordades vähem CO2 heitmeid.

Punch Clubi tooted ongi mõeldud eeskätt just teadlikele hedonistidele, kes hindavad põnevaid (maitse)elamusi ning peavad lugu ka ümbritsevast keskkonnast. Müügil võib neid kohata siinsetes jaekettides ning enam kui 200 baaris, restoranis, klubis ja spaas üle Eesti. Auhinnatud kokteilidega on võimalik tutvuda ka tootja kodulehel

Copy
Tagasi üles