Sofaservice – disaini ise oma unistuste mööbel

Copy

Sofaservice valmistab ja müüb pehmemööblit, mille puhul saad ise olla trendi kujundaja ja maitse looja. Mööblidisain on küll meie kirg, aga sinu kodu puhul on ainult üks ekspert – see oled sina ise. Oled see, kes teab, mis meeldib, mida vajad ja mis töötab sinu unikaalse ja erilise ruumi puhul.

Võtame sinu visiooni enda kaitsva tiiva alla ja teeme sellest Sofaservice'i meeskonna abil midagi täiuslikku! Aitame sul nautida neid elu kõige erilisemaid ja ilusamaid hetki, luues ideaalse mööbli ja kodu just sinu personaalsteks vajadusteks.

Oleme tootnud mitmele tuhandele inimesele eritellimusel diivaneid, voodeid, madratseid, tugitoole ja teisi pehme polstriga disainielemente.

Sofaservice'i missiooniks on anda klientidele ainult seda, millest nad unistavad, ei mingeid pool-tulemusi ega peaaegu-ettevõtmisi. Soovime pakkuda mööblit, mis on mugav, ilus ja praktiline.

Foto: Sofaservice

Võimalustel tõesti ei ole piire

Võid oma fantaasia julgelt vabaks lasta, sest meie võimalustel ei ole piire. Ümar, kumer, modernne, klassikaline, punk või aegumatu – teeme ära!

Pakutavate kangatoonide hulgast leiad täiusliku popurrii virsikust granaatõunani, emeraldist rubiinini, kahvatu beežist süsihallini – kanga värvide ja materjalide valik on lai ja leiame kõigile just selle parima.

Meis on seiklusjanu ja julgust ning ühistööna saame luua sinu koju midagi kordumatut ja erilist.

Sofaservice'i valikust leiad ka kohe valmis olevaid disaine. Püsivalik on valminud koostöös Eesti tuntud ja armastatud sisekujundajatega.

Foto: Sofaservice

Projektimööbel

Oleme tootnud pehmemööblit restoranidesse, hotellidesse, teatritesse, kohvikutesse, koolidesse, kontoritesse ja teistesse üldkasutatavatesse ruumidesse. Koostöös sisekujundajate ja arhitektidega sisustatame Eesti juhtivate kinnisvaraarendajate näidiskortereid ning eramuid. Meie jaoks ei ole ka suured projektid probleemiks, näiteks tegime Ugala teatrile 600 pehme kattega tooli. Mööbli juures, mis on kasutuses avalikes ruumides, on oluline materjalide vastupidavus ja pindmise puhastuse võimalus. Oleme abiks orienteerumises selles põnevas kangaste ja rohkete valikute maailmas.

Foto: Sofaservice

Meie tooted on loodud püsima

Sofaservice on tuntud tugeva kvaliteedi poolest. Ja seetõttu me ei piiritle oma toodete garantiiaega, vaid anname turvatunde ning oleme sinu jaoks alati olemas. Sofaservice on kasvav ja edukas ettevõte. Meie meeskonnal on vajalikud oskused ja teadmised, et nõu ja jõuga abiks olla. Pakume järelteenindust – kanga vahetust, diivanipatjade täitmist, garantiiremonti.

Unikaalne mööbel sinu koju

Pane oma visioon paberile, saada mõni foto meeldivast tootest või lihtsalt jutusta meile oma ideest. Peale seda tuleme sinu koju, et ideed arutada ja ruum mõõta. Toote lõplik kinnitamine toimub alles peale seda, kui klient on täielikult rahul. Ühise koostööna leiame parima lahenduse sinu visiooni elluviimiseks.

Oma mõtted saada meiliaadressil info@sofaservice.ee või helista +372 56 614 767. Rohkem infot leiad meie kodulehelt.

Me viime sinu unistused ellu ja loome kunstiteose, mida võid päris enda omaks kutsuda. Anname sinu kujutlusvõimele vormi ja sisu.

Copy
Tagasi üles