Future Furniture pakub Eestis ainulaadseid mööblilahendusi

Copy
Foto: Future Furniture

Eestis ainulaadseid kappvoodi lahendusi pakkuv Future Furniture on ideaalne lahendus neile, kes soovivad igast ruutmeetrist maksimumi võtta. Mööbel valmistatakse eritellimustel, eesmärgiga valida konstruktsiooni mõõdud vastavalt toa suurusele ning disain kliendi vajadusi ja soove arvesse võttes. Ideaalne lahendus neile, kes soovivad kasutada maksimaalselt kasulikku pinda ning ei soovi ruumi täis kuhjata, mehhanismid on nii vertikaalsed kui horisontaalsed ja seetõttu saab neid kasutada ka väikestes ja kitsastes tubades. Enim tuntust kogunud toode on vertikaalne kappvoodi, laiuselt 160 x 200 cm. Kuna kappvoodi võtab ruumi 80 protsenti vähem kui mistahes teist tüüpi voodi, on see ideaalne neile, kes soovivad efektiivsemalt kasutada kogu elamispinda, lisaks väikeste korterite või majade omanikele.

Foto: Future Furniture

Mõte hakata tootma ruumi kokkuhoidvaid voodeid sündis ühest Itaalias tehtud voodikapi videost ning sellele järgnes soov neid järgi proovida. 10 aastat hiljem tuleb tõdeda, et see otsus oli õige, kuna ruutmeetrite hind on pidevas tõusus ning ruumi tuleb hakata arukamalt kasutama – just Future Furniture neid lahendusi pakubki.

Foto: Future Furniture

Iga projekt on unikaalne ning kliendiga läbitakse pikk tee enne tootmist, eelkõige väärtustatakse klienti ning eesmärk on teha kvaliteetset tööd. Uhked aga ollakse selle üle, et Future Furniture on ainuke Eestis ning mõne ainukese seas Põhja-Euroopas, kes antud lahendusi pakub. Mõtteid laieneda on samuti, hetkel on käsil ekspordile jõudmine ning aktiivselt otsitakse partnereid ka naaberriigis Soomes.

Lisaks kappvooditele pakub ettevõte ka elektriliselt reguleeritavaid laudu ning smart-mööblit – näiteks köögimööblit, liugustega kappe, kirjutuslaudu, lastetoa, kaupluste, äripindade ja muud mööblit. Reguleeritav laud on ideaalseks töökohaks näiteks arvuti taga töötades, lihtsustades istuva tööga tulenevaid probleeme. Tänu tõstemehhanismiga lauale saab muuta tööasendeid, vähendades selgroole langevat koormust. 4-positsioonilise mäluga pult muudab reguleerimise lihtsaks ning kõrgus muutub kiiresti ja sujuvalt, lauaplaati saab reguleerida 15 sekundiga 60 cm võrra.

Future Furniture toodetega saab tutvuda siin ning samuti oodatakse showroomi, mis asub Tallinnas, aadressil Kadaka tee 70C.

Foto: Future Furniture
Copy
Tagasi üles