Bloom Room – lilled kõrgendatud ilumeelega inimestele

Bloom Room
Copy
Foto: Bloom Room

Lilled on üks ajatumaid viise kellelegi öelda, et sa mõtled nende peale. Tallinnas Paldiski mnt 5 aadressil asuva Bloom Room Lillestuudio inimesed usuvad sellesse jäägitult ja nii ongi nad professionaalsete floristidena võtnud oma eesmärgiks maailm kimp kimbu haaval ilusamaks teha.

Foto: Bloom Room

Personaalne teenus on midagi, mida ei saa võtta iseenesestmõistetavalt. Bloom Room pakub oma klientidele eklusiivset ja luksuslikku teenust alates 2015. aastast. Püsiklientide jaoks on personaalsed floristid, kellega iga kord ideaalne lahendus leitakse. Lillestuudio kasutab ainult kvaliteetseid lilli, mis mitte ainult ei püsi kauem ilusad, vaid on ka keskkonnale kasulikumad.

Muu hulgas näitab Bloom Room oma tänu püsiklientidele välja boonussüsteemiga. Nimelt on iga kümnes lillebukett kliendile kingituseks. Samuti on kuni septembri lõpuni promokoodiga “eluonlill” kõik ettetellitud lilleseaded 20% soodsamalt!

Kiire ja usaldusväärne teenus ei kätke endas ainult kohapeal olevaid lilli ja bukette – täpselt oma soovide järgi kokku pandud kimpe on võimalik ka spetsiaalselt tellida, samuti on Bloom Roomis muid kingitusi: proseccod, õhupallid, küünlad, vaasid ja muud, mida silmailu kõrvale sobitada. Kingitusi leiab igaks sündmuseks, olgu selleks lapse sünnipäev, kohting, pulma-aastapäev, uus töökoht – tähistamispõhjuseid on lõputult. Stuudios on alati olemas ka värskelt tehtud kimbud erinevates hinnatasemetes, mida kaasa haarata. Seejuures ei pruugi alati õige hetk tulles hüüda, mispuhuks on Bloom Roomil ka 24/7 toimiv kulleriteenus.

Bloom Roomi tasub tulla koolitustele, kokkuleppel korraldatakse näiteks tüdrukuteõhtu tarbeks töötubasid, jõulude eel õpetatakse jõulupärgade meisterlikku seadmist ja ka firmapidudele ei olla võõrad.

Tõelistelt professionaalidelt tuleviku professionaalidele korraldatavad kursused

Bloom Room Lillekool on professionaalseid floriste koolitanud juba üle aasta. Peamine eelis konkureerivate kursuste ees on nende sõnul tihe probleem, et koolitatud floristidel on küll selge küll teooria, kuid praktilisi oskusi ja teadmisi, kuidas oskused ka päriselt raha teenima panna napib. Kuna lilleseade meisterliku valdamise peamine võti harjutamine, pakub Bloom Room just seda – iga teema puhul minnakse tõeliselt süvitsi nii teooriasse kui praktikasse ja päriselt oma kätega tegemist on kümneid kordi rohkem.

Bloom Room Lillekoolis:

  • Toimuvad kursused kahes keeles – eesti ja vene keeles

  • On kõik materjalid ja tööks vajalik Bloom Roomi poolt

  • On ilusad ja kaasaegsed õpperuumid

  • Õpetavad kogenud spetsialistid ka individuaalselt

  • Baaskursuse vältel on võimalik lilli osta hulgimüügi hinna eest

  • Koostatakse Sulle portfoolio Sinu parimate töödega

  • Parimatele õppuritele pakutakse Bloom Room Flower Studios ka tööd!

Bloom Roomi Facebookist ja nende Instagramist @BloomRoomTallinn leiab kõige ajakohasema info toimuvate lilleseade töötubade ja kursuste kohta.

Samuti võib kontakteeruda Bloom Roomiga numbril +372 5669 3116

Külasta Bloom Room kodulehte: 
www.bloomroom.ee

 Septembri lõpuni promokoodiga “eluonlill” kõik ettetellitud lilleseaded 20% soodsamalt!

Copy
Tagasi üles