Meravita vitamiinide ja toidulisandite regulaarne tarbimine hoiab tervena!

Copy
Foto: Meravita

Meravita tervisetooted on välja arendatud ja toodetud Eestis asuvas tootmislaboris. Inspireeritud eelkõige loodusest ja Eesti inimeste tervise vajadusi silmas pidades. Kõik Meravita tooted on GMO-, säilitusainete ja gluteenivabad ning sobilikud ka taimetoitlastele. Kapslimaterjaliks kasutame nanotehnoloogilist pullulaani, mis on organismile lihtsalt omastatav, maitsetu ja lõhnatu. Lisaks väga madalale kalorsusele ei sisalda meie kapslid loomset toorainet (on ka veganitele sobiv). Meie vitamiinide ja toidulisandite aktiivained ning nende tarnijad on hoolikalt valitud. Silmas pidades toidu turvalisust, vastavust regulatsioonidele, kuid eelkõige aktiivainete omastamise kvaliteeti inimkehale (nende puhtus, kangus, tihedus, lahustuvus). Meravita toidulisandid on ainukesed Eesti turul, milles kasutatakse eestimaist puhast ja orgaanilist küüslaugu, vaarika, õuna, mustsõstra, astelpaju ja pihlaka külmkuivatatud pulbrit. Antioksüdantide-, orgaaniliste hapete, vitamiinide- ja mineraaliderikkad kodumaised naturaalsed kvaliteetpulbrid parandavad toidulisandite täiuslikku omastamist.

Foto: Meravita

Meravita rikkalik toidulisandite valik on kättesaadav ja taskukohane igaühele (ka meie laste- ja noorukite sari). Suure osa toodangust turustame otsemüügi kanalite (E-pood, Telemarketing) kaudu. Eelkõige on siin hinnatud meie professionaalsed telefonimüüjad. Meravita tervisetoodete müügiteeninduse kvaliteeti ja personaalsust näitab suur suhtarv alalisi kliente. Regulaarne ja diskreetne klienditugi koos professionaalse kaubatundmisega annab meie klientidele teadmise ja kindluse toidulisandite kasulikkusest nende tervisekäitumises. Tänapäevane elustill, kiirus, stress, kuid eelkõige rafineeritud (kiir)toit toob meie klientide hulka järjest nooremat põlvkonda. Igal põlvkonnal on omad suhtlemismustrid. Seega on Meravita arendustiim välja töötamas mobiilirakendust Meravita, eesmärgiga pakkuda moodsale põlvkonnale kiiret lahendust toidulisandite valikus ja sobivate tervisepakettide online-koostamisel.

Kindlasti on meie lõpptarbijate hulgas märkimisväärne arv terviseteadlikke inimesi, kes soovivad valida oma igapäevase doosi toidulisandeid kaupluseriiulilt. Kuigi Eesti jaekaubanduses on toidulisandite riiulid lühikesed, on meil heameel kinnitada Meravita toodete saadavust Prisma, Rimi ja Maxima lettidelt.

Foto: Meravita

Lisaks otse- ja jaemüügi võrgustikule on viimasel aastal leidnud Meravita tooted ja tootmisvõimekuse ka suuremad töökollektiivid. Õigemini ettevõtted ja nende juhid, kes hindavad oma töötajate tervist ja kollektiivi vastupidavust viirustele töökohal, tellivad allhanke korras meie tootearenduselt hulgikaubanduse tingimustel kompleksvitamiine. Populaarsed on D3- ja C-vitamiini kapslid, samuti näiteks arvutiinimestele meie tuntud silmakapslid. Julgustame kollektiive meie poole pöörduma. Tehtud töötundide tootlikkus on märksa suurem kui toidulisandite maksumus.

Olenemata turustuskanalist on ja jääb Meravita märksõnaks PERSONAALSUS. Seda eelkõige meie klienditeeninduses kui ka oskusteabes toota personaalseid kompleksvitamiine ja -mineraale. See on unikaalne pädevus eristumaks kvaliteedis väga tugevas konkurentsis.

Foto: Meravita

Personaalsete kompleksvitamiinide ja tervisepakettide eelduseks on Meravita vitamiinide kiirtestid. Nimelt pakume igale terviseteadlikule isikule elektroakupunktuuri (Hiina meditsiin + tänane digitehnoloogia) põhimõttel toimivat vitamiinide kiirtesti verevabaks vitamiinide ja mineraalainete diagnostikaks. Ühelt poolt on see Meravita rahvatervise missioon. Koolitada ühiskonnaliikmeid mõistma vitamiinide-mineraalide tähtsust täiusliku elujärje kujundamisel. Teisalt omab ettevõte võimekust toota kiirtesti tulemuste alusel (10 vitamiini ja mineraali) personaalseid kompleksvitamiine ja -mineraale. Seni oleme pakkunud ja kindlasti jätkame kiirtestide võimaluste pakkumist äri- ja väliüritustel. Kuna nõudlus ja huvi vitamiinide kiirtesti vastu on suur, siis lähiajal on ettevõttel plaanis avada statsionaarsed Meravita Wellness salongid täiusliku vitamiinitesti tegemiseks. Tarbijal on võimalik vitamiinide üldtestiga saada täiuslik ülevaade kolmekümne tervise talituseks olulise vitamiini ja mineraali tasemest. Seda kiirelt, veretult-valutult ja koos personaalse konsultatsiooniga.

Meie kliendipraktika ja vitamiinide kiirtestide tulemused on näidanud, et vitamiinide ning toidulisandite regulaarne ja teadlik tarbimine on tervise võti. Võime julgelt väita: Meravita, see on uus elustiil nii tervise-, spordi- kui ilumaailmas.

Sinu Meravita

Meravita – hoiame sind tervena!

Copy
Tagasi üles