Eluplaani vestluskaartide seast leiab endale lemmiku igaüks!

Copy
Foto: Shutterstock

Sügis on tulekul, ilmad muutuvad jahedamaks ning õhtud pikemaks -mis oleks veel parem, kui veeta mõnusaid sügisõhtuid perekonna või sõprade seltsis võttes appi Eluplaani inspireerivad ja arendavad vestluskaardid või kaardimängud.

Eluplaani kaartide ja kategooriate valik võtab arvesse meie erinevaid eluetappe ning vajadusi. Valikus on kiired, lihtsad ja lõbusad kogupere kaardimängud, vestlus- ja tegevuskaardid paaridele ning vestluskaardid-seltskonnamängud, mis tekitavad põnevust ja annavad võimaluse vestelda teemadel, mis argielus ei tule meeldegi. Uus sari nimega Supervõimed ühendab endas coachingu ja mentori töövahendid koos mänguga -see on lihtne, aga mõjuvõimas vahend iseenda ja kogu maailma paremaks mõistmiseks. Kaartidel on põnev sisu ning küsimused on väga huvitavad, näiteks mängides "Mida võtta, mida jätta?’’ tuleb nii mõnigi vastus seltskonnast nii üllatav, et sellele jääb pikemaks ajaks mõtlema.

Inspiratsioon vestluskaartide loomiseks sündis artiklist ’’36 küsimust, mis panevad ka võhivõõrad teineteisesse armuma’’ ja soovist olla parem inimene, abikaasa, lapsevanem ning sõber. Aastal 2018 tulid välja esimesed kaardid, nende tootmine oli ja on siiani suur kirg ja hobi, kuna autor armastab metafoore ja küsimusi. Maailm meie ümber ja ka meie ise oleme pidevas muutuses ning ka kaardid järjepidevalt uuenevad -iga uus trükk on täiendatud, uuendatud ja kaasajastatud sisuga. Igal aastal lisandub 2-3 uut kogumikku.

Autori sõnul sünnib inspiratsiooni tulevaste kaartide jaoks elust enesest ja maailmast meie ümber, sisetundest, loodusest, loetud raamatutest, huvitavatest inimestest, psühholoogias ja neuroteadusest lähtuvalt. Kaartide disaini on peamisteks märksõnadeks lihtsus ja eesteetika ning kõik Eluplaani kaardid on alati trükitud Eestis!

Suurim rõõm Eluplaani loomingust on näha silmade sära ja kuulda tagasisidet ning lugusid, mis kaartide kasutajad on jaganud. Saadud on nii häid mõtteid, inspiratsiooni, jõudu, enesekindlust, rohkelt ilusaid ja lõbusaid emotsioone. Autor jagas meiega, et on üks sügavaim ja meeldejäävaim tagasiside e-kiri ühelt esialgu väga ärritunult meesterahvalt, kes oli enda sõnul oli aastaid oma naisega kokku-lahku suhtes, mõlemal olid kõrvalsuhted, „Oma suhet nad lõpetada ei julgenud või ei tahtnud, kuigi see mürgitas nii nende endi kui ka nende lähedaste elu. Kuid, nad otsustasid siiski suhte lõpetada, sest mängides vestluskaarte tekitas absoluutselt igale küsimusele vastamine tülisid. Nende väärtused, elupõhimõtted ja tulevikuvisioon olid lihtsalt niivõrd erinevad."

Foto: Shutterstock

Selline tagasiside tundus alguses väga ehmatavana ja kurvastas, sest mulle endale meeldib eluviis, mil valime kaaslase kogu eluks. Kuna aga meie eluteed on erinevad on otseloomulikult igal inimesel oma kogemus ja arusaamine. Ligikaudu pool aastat hiljem sain aga kulleriga üllatus-lillekimbu ja käsitsi kirjutatud sedelikese. Saatjaks oli sama mees, kes väljendas oma tulist rõõmu, et „tänu kaartidele“ tegid nad oma elu parima otsuse ja nüüd on nüüd teadlikult õnnelikus paarisuhtes. Tema ja ta endine elukaaslane lõpetasid teineteise kinnihoidmise ja on nüüdseks koos oma tõelise hingekaaslasega.’’

Kõik meie ümber on pidevas muutuses, tehnoloogia toob kogu maailma meile lähemale. Samas seesama tehnoloogia eemaldab meid meist endist, meie lähedastest, perest, sõpradest. Mida teha aga siis, kui oled end ära kaotanud? Sel juhul on vaja leida tee iseenda juurde tagasi – aeg endale, aeg lähedastele, aeg looduses. Kuna kaardimängud ja vestluskaardid on võimalus, mis aitab inimestel olla hetkes, siis kindlasti nende olulisus nii meelelahutajana, enesearengu ja hea vaimse tervise toetajana kasvamas.

Sooduskood armastus annab 26% soodustuse www.eluplaan.ee veebipoes, kood kehtib kuni 10.10.2022.

Copy
Tagasi üles