SleepAngel kui patjade Ferrari

SleepAngel
Copy
Foto: SleepAngel

Täna ei pea vast kellelegi enam tõestama, miks on kvaliteetne uni üks meie elu kõige olulisemaid aspekte. Une kohta on kirjutatud lugematult palju populaarteaduslikke artikleid. Unest, unetusest ja kvaliteetse une tähtsusest räägitakse pidevalt – seda arvestades on ainult loomulik, et ka koht, kus magame, on võimalikult kvaliteetne ja just meie unevajadusi arvestav.

Patju soovitatakse tavaliselt iga paari aasta tagant vahetada, mis on ka loogiline, kui teame, milline vilgas elu toimub ühe tavalise 2-aastase padja sees mikroskoobi abil vaadatult. Tolmulestad on vaid üks paljudest ebameeldivatest üllatustest, mille sees me iga päev oma kõige väärtuslikumaid puhkehetki veedame ja mis pikemas perspektiivis ka püsivaid tervisekahjustusi allergiate näol tekitada võivad.

Uneinnovatsiooni lipulaev SleepAngel on Eesti kaubamärk, mille tooted on varustatud spetsiaalselt väljatöötatud ja patenteeritud tehnoloogiaga – kõik selleks, et neid oleks lihtsam puhastada, need oleksid puhtamad ja mugavamad. SleepAngeli toodete südameks on PneumaPure filtertehnoloogia, mis loodi algselt tervishoius nakkuseleviku peatamiseks.

Aile Pilberg, SleepAngel Eesti juht
Aile Pilberg, SleepAngel Eesti juht Foto: SleepAngel

Patjade Ferrari – Eesti innovatsioon

"KUUT festil astus meie juurde noormees, kes teatas resoluutselt ja täiesti enesekindlalt, et SleepAngel on kahtlemata patjade Ferrari! Olin sellisest võrdlusest esialgu lausa keeletu, aga tegelikult olen temaga nõus." nentis Aile Pilberg, SleepAngel Eesti juht.

Innovaatilisus, ainulaadne tehnoloogia ja kvaliteet on need märksõnad, millest SleepAngel oma igapäevatöös lähtub. Voolujooneliste patjade pärlvalge ja siidpehme pind meelitab Sind enda rüppe. Õrnpehme puudutus suigutab Sind igal õhtul magusasse unne ning hommikuti jääb ta Su puudutust meenutades taaskohtumise ootele. SleepAngeli eesmärk on, et iga laps, iga kodu, sportlased ja reisisellid murevaba und naudiksid. Unel on hindamatu väärtus nii lapse kasvamises, sportlase taastumises kui ka iga inimese edukas igapäevaelus.

Pärnus tegutsev ettevõte tegeleb nii tootearenduse kui tootmisega siinsamas Eestis. Pidevalt kasvav meeskond panustab igapäevaselt uneinnovatsiooni, kasutades vaid hoolikalt valitud tipptasemel materjale. Tänaseks eksporditakse SleepAngeli tooteid ka ligi 50 riiki üle terve maailma.

 

Sügisele vastu kvaliteetsete patjade ja tekkidega

Just nüüd on õige aeg on üle vaadata oma padjad, tekid ja madratsid ning investeerida kvaliteetsetesse toodetesse, mis tagavad alati puhta ja plekivaba magamisekeskkonna.

SleepAngel pakub suurepärast võimalust asendamatute toodete soodsamaks soetamiseks. Kuni 24. oktoobrini on võimalik osta kõiki tooteid märksõna “eestitoode” abil väikese allahindlusega. Samal ajal, kui naabrid energiahindade pärast unetult voodis vähkrevad, magad sina SleepAngeliga oma elu parimat ja murevabamat und. Tutvu tootevalikuga www.SleepAngel.ee

TUTVUGE SLEEPANGELI UNETOODETEGA LÄHEMALT:

Näidiste salongi külastus eelneval kokkuleppel – Ülemiste City, Valukoja 7/1

ÖÖD peegelmaja

+372 510 6509, info@sleepangel.ee

Osta mugavalt veebipoest www.sleepangel.ee

 

 
Copy
Tagasi üles