Nipid, kuidas valida endale parima kvaliteediga ja argielus vastupidav diivan

Copy
Foto: Softrend

Leival ja leival oskame me kergesti vahet teha, kogenumad meist suudavad eristada isegi üht joogivett teisest. Kuidas aga ära tunda kvaliteet, sobivus ja meistriklass diivanitel kui need tunduvad esmapilgul vaadates sama kenad, samas mõõdus, samal moel pehmed ja sama toonigi olevat?

Läbi 25 aasta on Softrendi üks tunnusmärke olnud pehmete diivanite toekas kvaliteet ning maitsekas disain. See on olnud Harjumaal Vääna külas diivaneid ja voodeid valmistava Eesti pereettevõtte peenhäälestatud tootearenduse, -disaini ning meisterliku käsitöö tulemus.

Need, kel kodus Softrendi diivan, nimetavad justkui ühest suust, et nimelt kvaliteet on see, miks nad on oma koju soetanud mitte ainult ühe, vaid lausa mitu Softrendi diivanit. Ja mitte vaid ühte koju, vaid ka järgmisesse koju ja ka suvekodusse. Ja mitte vaid Softrendi diivani, vaid ka voodi ning riiulid. Ja diivanilaudade komplekti – Softrendi mööblivalik on aastate jooksul üha laienenud. Oleme Softrendi mööbli omanikelt kuulnud loo, kus välismaale elama kolinud pere pakkis kodusest mööblist kaasa just ja ainult Softrendi diivani ja voodi. See on ühe kodumaise pehme mööbli valmistaja jaoks tõeliselt julgustav ja südantsoojendav tagasiside. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu.

Voodi Opera
Voodi Opera Foto: Kliendi foto

Softrendi kvaliteet väljendub nende, Softrendi diivanite nö mitmekordsete omanike sõnul diivanite vastupidavuses. Diivani vastupidavus ei väljendu naljaga pooleks öelduna üksnes selles, kui suurt raskust see suudab istujate poolt vastu pidada. Samas on tõsilugu, et diivani ja voodi puidust karkassile 20-aastast garantiid naljalt mujalt kui Softrendist ei saa.

Tähelepanelik silm märkab hetkega kvaliteeti ka nägusas ja meisterlikus disainis, kus iga detail on viimseni läbi kaalutud. Lisaks iga mudeli detailitäpsusele on igast diivanist saadaval erineva kuju ja mõõduga mudeleid. Näiteks klientide lemmiku, diivan Newmani seerias on lausa 16 erinevat mudelit. Nii saab eri kuju ja suurusega, kuid sarnase disainiga diivanitele lisaks tellida ka Newman tugitooli ja tumba ning moodustada elutuppa just nii mahuka või mõõduka diivanikomplekti nagu ruumi kõige paremini sobib.

Diivan Newman
Diivan Newman Foto: Softrend

Ajas hästi vormi hoidvate Softrendi diivanipatjade sisus ei ole ühtegi juhuslikku komponenti. Diivani sisemusse on paigutatud kvaliteetsed vedrud, mis ükshaaval kangasse pakitud ning mis püsti tõusmisel diivani esialgse kuju hetkega taastavad, kvaliteetsed ja matsakust lisavad poroloonikihid või suletäidis, mis teeb diivanil pikutamise muinasjutuliselt pehmeks. Oleme kuulnud lugusid Softrendi teenelistest diivanitest, mis on rõõmustanud oma koduseid pea 20 aastat, mille lahtistest patjadest on tubaste ilmadega ehitatud lugematuid onne, mida on kasutatud suure peoõhtu korraldamiseks, aga ka magamisasemena kui on olnud vaja külalisi majutada. Selle kõige juures on lapsed suureks kasvanud, kuid diivan ei näita väsimise märke. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu.

Kasutajate poolt nimetatud kvaliteet väljendub ka diivani ja voodi kattekangaste laias valikus ning just sellises valikus, milles iga kangas on võimeline eeskujulikult vastu pidama aastaid ja kümneid – igaüks oma erilise salatugevuse kaasabil. Pehme mööbli kangaste täisvalikut saab näha ja proovida Softrendi kõigis sisustussalongides – Tallinnas (Pirital, Roccas ja Tondil), Tartus ja nüüd ka Pärnus. Kvaliteetne ja rikkalik kangavalik tagab, et täpselt sobivas toonis, tekstuuri, pehmuse ja plekikindlusega diivani leiab Softrendist tõepoolest igaüks:

  • vett- ja mustusthülgava ehk nö. aquaclean kangaga viimistlust hindavad kasutajad eriti kõrgelt. Sellise diivani pealt saab jäätise-, veini ja muid plekke eemaldada ilma kemikaale kasutamata. Vaja on vaid vett ja lappi,
  • trendikalt tekstuursed kangad, mustrilised, erakordselt pehmed – igaüks annab diivani vormile oma lisanüansi. Põnevamaid katsetusi plaanides soovitame nõu pidada ka Softrendi disaineriga, kellega saab salongis tasuta sisekujunduskonsultatsiooni kokku leppida.
  • lai värvitoonide valik tagab, et alati leiab lahenduse ka juhul kui vaja diivanit sobitada päranduseks saadud vaiba või maali kõrvale,
  • allergiavabad kangad sobivad tundlikuma tervisega inimesele,
  • keskkonnamärgisega diivanikangaid leiab loodussõbralik kasutaja Softrendi valikust terve rea.
Kangaste valik
Kangaste valik Foto: Jarek Jõepera

Kergesti puhastatavad ja vetthülgava eritehnoloogiaga valmistatud kattega diivanid on eriti suureks kergenduseks lastega peredele või abiks seltskondadele, kellel on harjumus ühistel filmiõhtutel veidi näksimist ja juua diivanile kaasa võtta. Oleme kuulnud lugusid, kuidas soolaleivapeol loksus ülevoolavas meeleolus külalise käes olnud pokaalist punane vein nõelasilmast tulnud heledale diivanile. Perenaine, säilitades rahu, pritsis pleki veega märjaks, tupsutas selle salvrätiga kuivaks ning ... pidu võis plekitul diivanil jätkuda. Tähtsaim on silmale nähtamatu.

Mitte ainult kahejalgsetel diivaniomanikel ei tule intsidente ette. Ka lemmiklooma omanikud ei pea enam narmendava, määrdunud ja karvaseks tõmbunud diivani pärast piinlikkust tundma. Just Softrendist saab tellida diivani ja voodi kattekangaga, mis on spetsiaalsed kraapimise ja karvaeemalduse testid läbinud ja saanud seeläbi lemmikloomasõbraliku sertifikaadi. Lemmikloomakindlal kangal puudub lõime silm, kuhu kassike saaks kasvõi kogemata küüsi pidi kinni jääda – nii püsib diivan sile ja pehme ning samuti on karvade diivanilt pühkimine lihtsamast lihtsam. Oleme saanud Softrendi diivani omanikult kirja, mis ütleb, et just kassikindla kanga valimine diivanile oli parim valik! Oleme kuulnud kiidusõnu voodile, millele pere lemmiku pehmed käpad mingit kahju ei tee ja nii juba aastaid. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu.

Mooduldiivan Don
Mooduldiivan Don Foto: Kliendi foto

Kui tolmuallergiast tulenevalt on vajadus kindlasti pehme mööbli katteid teatud regulaarsusega pesta, siis selleks on Softrendi disainitud valikus 100% eemaldatavate ja vahetatavate katetega lahendusi nii diivanite, voodite, diivanvoodite kui ka söögitoolide jaoks. Eemalda kangad lukkude ja krõpsude abil mööbli pealt, pese katted puhtaks ning pärast on mööbel taas värske ja puhas. „Nagu uus“ – postitas hiljuti kommentaari paar aastat tagasi Mac diivani soetanud kasutaja, kes kolimise eel tegi diivanile pesupäeva. „Nagu uus,“ jagas meiega oma kergendust koeraomanik, kes pesi diivani eemaldatavad katted puhtaks pärast seda, kui pere koerake oli paranemas kõhutõvest, millele sai leevendust alles loomakliinikust ning millisest hädast sai omaniku sõnul oma osa ka diivan. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu.

Lisaks sellele, et diivani saab valida just niisuguste omadustega kattekangaga nagu endale sobib, pakub Softrendi enda valmistatud diivanitele aastate möödudes ka esmaklassilist järelhooldust - kangavahetust ja diivanipatjade sisude värskendust. Nii on ühel diivanil või voodil suisa mitu elu. Mida muud sooviks ka loodus meie ümber kui et see, mida me kasutame, mis meile eluks vajalik, kestaks kaua ning ei valmistaks meile ülearust muret hoolitsuse nõudmise või ei tekitaks ebamõistlikke kulusid seoses sageda väljavahetamisega. Nii ongi Eesti disaini ja kvaliteedi üks lipulaevu Softrend osaliseks paljudes kodudes mitte lihtsalt aastaid, vaid aastakümneid ja seda ka mitmetes järjestikustes kodudes.

Foto: Softrend

Kuidas leida pealtnäha igati sarnaste ja nägusate diivanite virrvarrist üles see täpselt õigete omadustega diivan? Kõige lihtsam on inimestega rääkida – räägi sõpradega, käi neil külas, kel juba olemas Softrendi diivan ja proovi ise järele. Paljud kliendid on Softrendi sattunud just sel moel – käisid sõbral külas ja istusid mõnusal diivanil. Voodi proovimine sõbral külas võib ehk mõneti kummastav tunduda, kuid julgelt võid astuda sisse igasse Softrendi salongi ning istuda ja istuda ja istuda kõik diivanid läbi, pikutada salongi näidisvoodites ja mõnuleda tugitoolides, vahepeal kangaid silmitsedes ja disainiraamatud lehitsedes. Softrendi müügikonsultandid igas salongis on tuntud oma hea kuulamisoskuse, läbinisti põhjaliku materjalitundmise ning hea stiilitaju poolest. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu!

Ootame Sind Softrendi salongi uudistama ja proovima!

Softrendi salongid asuvad Tallinnas (Pirital, Roccas, Tondil), Tartus ja Pärnus.

Disaindiivan Adamson
Disaindiivan Adamson Foto: Softrend
Copy
Tagasi üles