Eerin - vastand kiirmoele, pakkudes aegumatuid ja mugavaid lõikeid looduslike materjalidega

Eerin
Copy
Foto: Eerin

Eerin on eetiline, esteetiline kodumaine bränd, mis loodi aastal 2008. Valikus on orgaanilisest puuvillast, bambusviskoosist ja meriinovillast tooted kogu perele. Rõhk on mugavusel, aegumatutel lõigetel ja looduslikul materjalil. Suur valik on rasedatele ning imetavatele emadele mõeldud kleite, pluuse ja retuuse.

Eerini looja on Jette Heinlo. Tekstiilidisainerina peab Jette end väga materjalikeskseks inimeseks, olles kogu elu pidanud lugu nii kvaliteedist kui loodussõbralikust materjalist.

Umbes 15 aastat tagasi kingiti Jettele Egiptuse orgaanilisest puuvillast beebiriided ning sel hetkel sai ta aru, kui suur vahe on puuvillal ja puuvillal. Eerini esimeste tegutsemisaastate kollektsioonid valmisidki just sellest imepehmest Egiptuse orgaanilisest puuvillast. Kui algusaegadel oli rõhk pigem orgaanilisel puuvillal ja beebiriietel, siis praeguseks on valikus lisaks bambusviskoosi ning meriinovillaga tooted täiskasvanutele, väike valik on jäänud ka orgaanilist puuvilla, aga seda eelkõige beebibodide ja uneriiete jaoks emadele, kes välistavad viskooskanga. Olgu siis valikus ka täiesti värvimata ja pleegitamata puhas puuvill.

Foto: Eerin

Inspiratsiooni Eerini kollektsioonide jaoks ammutatakse eelkõige kangast ja selle praktilisest vajadusest, värvid valitakse loodusest ja sageli ka Jette enda isiklikest maitse-eelistustest. Algusaegadest peale on Eerini sihiks olnud kestlik, looduslikest kangastest kohalik tootmine ja toode. Kangajääkidest tehakse pisikesi tooteid, näiteks beebikindaid.

Teadlikult Eerin trende ei jälgi ning paljud tooted on sündinud just kliendi soovidele vastu tulles. Nii orgaaniline puuvill, bambusviskoos kui ka meriinovill kootakse Eestis, väiksem osa meriinotrikotaaži Soomes. Eerini hinnapoliitika on soovinud algusest peale hoida võimalikult kliendisõbralikku hinnataset, vaatamata praegusele hinnatõusule õmbluses ja kangatööstuses, et olla kättesaadav kõigile soovijatele.

Uhked ollakse eelkõige selle üle, et Eerin on juba 14 aastat vana ning samm sammu haaval suuremaks kasvanud. Kõik Eerini tooted on algusest lõpuni valmistatud Eestis, kangad samuti kootud kodumaal või naabrite juures Soomes ning ka tooted on õmmeldud siinsamas.

Kuna Eerin toodab iga päev kantavaid ja kõigega sobituvaid looduslikest materjalidest rõivaid, leiab valikust endale sobiva igaüks. Tootevalikuga saab tutvuda siin ning kohapeale oodatakse uudistama Telliskivi Loomelinnakusse!

Copy
Tagasi üles