Kuidas on seotud Lisa Kroeber ja Ameerika avastamine?

Copy
Foto: Lisa Kroeber Jewellery Art

Lisa Kroeber Jewellery Art on Viljandis, Raua 4 Loomehoovikus tegutsev pereettevõte, mis tegeleb ehete disaini, tootmise ja turustamisega.

Eestis leiab Lisa ehteid kokku 37 edasimüüja poodidest, neist suurim on GoldTime, mille 16 kaupluses on Lisa Kroeber esindatud.

Suurima ekspordiga ehtebrändiks tõusta aitas 2021. aastal loodud tütarfirma Saksamaale, Moseli jõe päikesepoolsel kaldal paiknevas muinasjutulises Winningeni külas. Tänaseks on brändi Flagship poe kõrvale lisandunud edasimüüjad: Regenburgis, Heidelbergis, Dresdenis, Rostockis, Koblenzis ja Berliinis jalutades leiab Lisa ehteid kokku neljas disainpoes, Berlin Mitte ja Kreuzbergi linnaosades. Lisa Kroeber Jewelleryl on edasimüüjad ka: Hollandis, Norras Islandil, Lätis, Leedus ja Sveitsis. Läbi veebipoe on tellimusi saadetud enam kui 20 riiki.

Erialase kõrgharidusega spetsialistid valmistavad neid ajatu disaini, kvaliteetseid ja vastupidavaid aksessuaare algusest lõpuni Viljandis, Raua 4 Loomehoovikus, kasutades selleks ainult Euroopast pärit sertifitseeritud materjale. Tootmises tekkinud ülejäägid taaskasutatakse 100 protsenti.

Mida huvitavat on veel teoksil?

Lisa suguvõsa vapil täitub 2024. aastal 530 aastat, ehk siis alates ajast, kui Kolumbus Ameerika avastas, on Lisa emapoolsed generatsioonid veini tootnud. Selle tähtpäeva tähistamiseks on esimesed uued tooted juba arendusfaasis.

Foto: Lisa Kroeber Jewellery Art
Copy
Tagasi üles