Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Kaardimäng, kus ei ole kaotajaid -Vaarikas!

Passiongames
Copy
Foto: Passiongames

Eestlaste endi loodud kaardimäng ''Vaarikas'' pakub suurepärast võimalust proovida midagi uut ja põnevat, elavdada suhet ning kombata piire. Ideaalne on see just neile, kes otsivad suhtesse juurde vürtsi ja kirge. See sobib nii hetero kui ka samasoolistele ning piire koosoldud aja osas ei ole. Mäng on alati unikaalne ning igaüks saab luua oma mängu koos tühjade fantaasiakaartidega, Vaarikas on korduvalt mängitav ning areneb koos iga paariga.

Mängukaartide idee sündis komandeeringus olnud Priidu e-mailist, kus olid seksikad juhised järgmisteks päevadeks. Kuigi nende sõnul ei ole neil kunagi igav olnud, andis isetehtud kaartidega mäng palju põnevust juurde. Küll aga polekski mäng välja tulnud, kui Miina oleks jätnud kogu elevuse sõbrannadega salamisi jagamata, kelle sõnul vajas selline kirgi küttev mäng jagamist ka teistega ning viis kuud hiljem nägi ilmavalgust esimene versioon «Vaarikast».

Foto: Passiongames

«Vaarikat» esimest korda kätte võttes on hea, kui kaaslasele ühtegi kaarti enne mängu algust ette ei näita, nii ei tea kumbki, mis neid ees ootab ning üllatusmomendid on garanteeritud! Mängu võlu peitub selles, et kaardipakiga tuleb kaasa ka taimer ning tegevuste jaoks on aega vaid 45 sekundit, täispikalt mängides kulub selleks 2–4 tundi.

Mängu loojate Miina ja Priidu sõnul on nad eriti uhked selle üle, et võtsid üldse mõtteks teha kaardimängu avalikuks ning tänasel päeval on lisaks eestikeelsele mängule valikus ka inglise ja venekeelne versioon. Absoluutne au ja kiitus läheb aga klientidele, kes tagasisidet annavad. On tulnud nii kõnesid kui kirju, kuidas «Vaarikas» on päästnud abielusid ning viinud suhte teisele tasandile ning see teeb loojate sõnul kõige rohkem rõõmu ning annab põhjust edasi pingutada.

Ühest põnevast kogemusloost saab lugeda siin!

Foto: Passiongames

«Vaarika» loojate sõnul on suhetes kõige suuremaks probleemiks kommunikatsiooni puudumine, ei räägita või arutata ning seetõttu jäävad paljud asjad õhku ja suhe läheb allamäge, nii aga kaob austus ja ausus teineteise vastu ning lihtne ongi leida tähelepanu, mõistmist ja rõõmu mujalt. Suhe on alati kahepoolne ning vajab mõlema poole tähelepanu ja mõistmist, lihtne on esitada vastaspoolele erinevaid nõudmisi, kuid esmalt tuleks vaadata iseenda sisse ning mõelda, mida on meil endil pakkuda ja kuidas panustame suhtesse. Miina sõnul ootavad naised pidevalt tegutsemist meeste poolt, kuid miks mitte ka ise suhtesse hoogu anda ning mehele imelisi üllatusi teha – nad naudivad seda väga!

Foto: Passiongames

Aega ja pühendumist tuleb teineteise jaoks suhtes leida, kui seda ei tehta, kaob kirg ja lähedus. «Vaarikas» on siinkohal ideaalne lahendus leida ühiseid hetki ning tulla igapäevarutiinist välja, pakkudes partnerile just seda, mida ta intiimses mõttes soovib ja unistab ning kes ei julge rääkida, võib oma soovid edasi anda läbi kaartide, mida saab ise täita.

Copy
Tagasi üles