Kaks diivanvoodit, mis on võitnud Eesti kodusisustajate südamed

Copy
Foto: Oot-Oot stuudio

Oot-Oot Stuudio on kodumaine mööblitootja, kes peab lugu kvaliteedist ja kestvusest, ideaalne neile, kes otsivad kodumaist kvaliteeti. Et mööbel võimalikult hästi vastu peaks, kasutatakse vaid parimaid materjale. Diivanite raamid on metallist või kvaliteetsest täispuidust ja kasevineerist, mis on võrreldes saepuruplaadiga oluliselt pikaealisem. Valikus on 40 erinevat kangast/mööblinahka ja 1200 värvi.

Ruumikas ent õhuline FOLD ning kompaktne ja kergelt avatav BOB on kaks kodumaist diivanvoodit, mis enda läbikaalutud ja meeldiva disainiga on paljude eestlaste ning ka põhjanaabrite kodudesse tee leidnud. Diivanvoodi loomine on disaineritele suur väljakutse, ei ole lihtne luua midagi, mis oleks otstarbekas mitmeks erinevaks puhuks. Antud juhul mugavaks istumiseks ning magusaks uneks -ning kõige selle juures võiks üks diivanvoodi ka kiiduväärt välimusega olla!

Enamik diivanvoodeid mis tänasel päeval leiab on veidi rohmakad ning kesiste proportsioonidega, tihti ka ilma jalgadeta maani disainiga. Vaadates aga Oot-Oot Stuudio FOLDi, näeb see esialgu välja justkui klassikaline kolmekohaline diivan. Lisaväärtust pakuvad kõrged jalad, mis muudavad diivani õhuliseks ning annavad seeläbi ka ruumi avarust, sest nähtav põrandapind jätkub ka diivani all. Lisaks on kõrged jalad ideaalsed robottolmuimeja kasutajatele, väike abimees mahub tegutsema ka diivani alla. Nii BOB kui FOLD on disainitud nii, et need oleks vaadeldavad 360 kraadi -nii saab vajadusel paigutada diivanid ka keset ruumi, näiteks avatud köögi ja elutoa vahele.

Kahekohaliseks voodiks muutub FOLD paari liigutusega, magamisosa suurus on 200x140cm. Kuna diivani käetugede vaheline kaugus on täpselt 2 meetrit, piisab sellest ühele inimesele magamiseks -eemaldada tuleb vaid padjad ning diivanit täismõõdus lahti ei peagi tegema.

Kui diivanvoodi FOLD on ideaalne kaaslane elutuppa ja avarasse külalistetuppa, siis väikestesse või kitsastesse tubadesse sobib hästi kompaktne, kahe- ja poolekohaline diivanvoodi BOB, mis avaneb 140cm laiaks ning on olemuselt paksu madratsiga. Läbimõeldud tehniline lahendus lubab sohva eraldi osadeks võtta, andes võimaluse diivanit mugavalt kolida või vajadusel osi välja vahetada.

Oot-Oot Stuudio on Eesti mööblidisaini ettevõte, kelle valikust leiab täna lisaks vahvatele diivanvooditele ka hulga erinevaid diivaneid, tugitoole ja ka voodikollektsikoni. Mööbliga saab tutvuda Tallinna südalinnas, Rävala pst 7 salongis ja muidugi veebis: www.oot-oot.com. Rohkelt inspiratsiooni leiab stuudio Instagramist!

Copy
Tagasi üles