Lenne rõivad teevad lapse nahale pai

LENNE
Copy
Foto: Lenne

Rõivatootja Lenne joped, õuepüksid ja kombesoonid võluvad isikupärase disaini, kõrge kvaliteedi ja nahasõbraliku materjaliga ning on Eesti laste ja vanemate seas armastatud ja hinnatud kodumaine kaubamärk.

Lenne valmistab sise- ja üleriideid nii vastsündinutele, aga ka lastele ja noortele ning üllatab igal aastal uute kollektsioonidega. Lenne OÜ esindaja Sirli Helm kirjeldab Lenne lasteriiete tootevalikut märksõnadega kvaliteet, rikkalik valik ning ilus disain.

Mis on tootevalikus uudislikku? Kõige pisematele leiab väga kvaliteetse meriinokollektsiooni, mis on ülimalt nahasõbralik ja meie kliima jaoks loodud, nendib Helm. Meriinovillane materjal on hingav ning juhib nahaniiskust paremini kehast eemale, kui sünteetilised materjalid. Kui väljas on külm, siis hoiab meriinovillane sooja, kui on kuumad ilmad, siis hoiab kangas jahedust. Meriinovillasest materjalist riideid saab pesta masinas õrnapesu programmiga.

Lisaks meriinole on Lennel suur siseriitete ja üleriiete valik. Siseriidete valikul on mõeldud beebide riietamismugavuse ja lasteaialapse liikumisarmastuse peale, et riietumine oleks kerge nii lapse enda kui lapsevanema jaoks. Sirli Helm tõdeb, et arvestatud on ka kõige tundlikuma nahaga laste vajadusi – kõik riided omavad vastavat sertifikaati, mis tähendab, et tekstiil ei sisalda ohtlikke kemikaale ja on nahasõbralik.

Lisaks siseriietele on Lennel kõige suurem valik õueriideid: joped, parkad, kombinesoonid ja ilmastikukindlad püksid on saadaval igas suuruses ning igale ilmale. Õueriideid leiab kvaliteetsest softshell kangast ja väga vastupidavast veekindlast kangast. ⁣Softshell kangas on eriline selle poolest, et ei vaja eraldi voodrit, sest sisemine kangakiht on pehmelt fliisine. Kvaliteetne softshell on hingav.

Foto: Lenne

Vihma- ja tuulekindel ActivePlus kangast kombinesoon on ideaalne lastele, kes armastavad õues palju liikuda ning ei pelga märga ilma. Veekindla pinnakattega kangas on vastupidav ja mugav, kuna kaitseb tuule ja vihma eest, ei deformeeru ning kannatab regulaarset pesemist.

Lenne õueriietega on lastel alati soe, kuiv ja turvaline mängida ka kõige porisemal päeval.

Uudistootena on Lennel sügiseks pakkuda meriinovoodriga üleriided lastele ja noortele. Soe ja hingav meriinovill aitab säilitada parimat temperatuuri, hoides last soojas ning aitab vältida higistamist.

Lenne on tuntud ka oma mugavate maskmütside poolest, mida on saadaval paljudes värvides ja tegumoodides.

Häid laste riietumisnõuandeid ja stiilinäiteid näed Lenne Instagrami kontolt @lennethebrand, kust saab kiiresti infot ka soodustoodete kohta.

Suur osa kodumaise õmblusettevõtte Lenne valmistatud riietest läheb Soome, Lätti, Leetu ja Ukrainasse. Eestis müüakse Lenne kaubamärki kandvaid tooteid enam kui neljakümnes kaupluses.

Copy
Tagasi üles