Väikekoerte majake Cuut turvab teie lemmiku und

Copy
Foto: Holger Kilumets

Kasevineerist käsitööna valmistatud lemmikloomade disainmajake on tubane pelgupaik kõikidele XS ja S suuruses koertele ning sobib igasse modernsesse koju.

Disainer Ronald Truvee loodud Cuut on ajatu ning esteetilise disainiga loodussõbralik koeramajake, mis sündis isiklikust vajadusest. „Väikekoerte ärevusäirest räägitakse vähe ning mõistes, et oma koera abistamiseks on meil vaja puuri, asusime sobilikku otsima,” nendib Ronald. “Sellist puuri, mis sobiks meie pere koduse interjööriga ja täidaks kõiki vajadusi, ei olnud kaubandusest võtta.” Nii sündiski Cuut, mis meenutab rohkem disainelementi kui koerakuuti.

Tubane Cuut pakub turvalist peidukohta igale väiksele koerale või ka kassile, keda hirmutavad lärmakad helid ja/või suured ruumid. Majake on seest piisavalt pime, et neljajalgsel sõbral oleks seal hea olla ning see on disainitud madala sissekäiguga, et lemmik saaks sinna pugeda nagu kaitsvasse urgu.

Toote kaaslooja Kristiina Truvee on seda meelt, et igas väikekoeraga majapidamises võiks olla koerakesel oma majake, kuhu peitu pugeda. “See võimaldab loomale stressivabama elu. Kui kodus on külalised, lärmakad lapsed või aastavahetusel ilutulestik, siis väiksel lemmikul on oma koht kuhu väsimuse ja hirmu korral varjuda.”

Foto: Holger Kilumets

Koeraomanik saab kaasa aidata kutsika enesekindluse ja enesehinnangu tugevnemisele ning peidukohaga harjutamine käib tasahilju. Majakesega treenimine võib kesta päevi või nädalaid, olenevalt koera temperamendist, vanusest ja varasematest kogemustest. Seega tasub varuda kannatust ja pidage treenides silmas kahte asja – Cuut võiks olla alati millegi meeldivaga seotud ja trenn peaks toimuma sammhaaval. Tuleks ka jälgida, et majakese uks oleks kindlalt avatud, et teie koer saaks seda alul uurida ning vabalt sisse-välja jalutada. Kui koer on otsustanud Cuuti sisse astuda, ärge ust sulgege - laske loomal otsustada, kui kauaks ta sinna jääda tahab.

Koos koeramajakesega tuleb kaasa ka õpetus, kuidas treenida kutsikat majas puhkama. Cuut majakese põhjaks on lemmikule loodud padi, mida saab vajadusel kiirelt puhastada või palavuse korral majakesest eemaldada.

Cuut tootega saab lähemalt tutvuda ja seda ka soetada veebilehelt. Loomasõbrad saavad aga tegemisi jälgida ka Instagramis ja Facebookis.

Copy
Tagasi üles