Sokisahtel - siit leiad kingitused kõigile!

Sokisahtel
Copy
Foto: Sokisahtel

Kingime sokke - kust see traditsioon tulnud on?

Sokkide kinkimine on ammune komme ja sümboliseerib see soojust, tervist ja hoolimist. Kõik sellised asjad, mida me tavaliselt oma kingiga tahame saajale edasi anda. Lisaks on sokid selline kingitus, mis sobib pea igaühele, eriti Eesti kliimas. Seega kui otsid kingitust kellelegi, kellel on kõik olemas, tasub tulla just eestimaisesse Sokisahtlisse, mille poode on üle Eesti pea 20, ja valida kandjale sobiv kink välja.

Sõnumiga sokid - Sokisahtlist rõõmu ja nalja.

Sokkide kinkimisega ei pea üldjuhul mõtlema kas on suurus või ümbermõõt sobiv - söö palju tahad, sokid mahuvad ikka jalga. Sõnumiga “Kõige targem mees” ja “Direktor” sokid sobivad väga hästi töökaaslasele. Igasugu muud naljakad sõnumid või lihtsalt “Oled maailma parim” annavad soojal moel edasi kõik head soovid, mida teinekord on raske välja öelda. Seega - kingi sokke, tule vaata Sokisahtlist välja, kellele mis sobib. Kui valida ei oska, tee näiteks 7 päeva kingipakk ja pane kõik naerma ajavad sokid sinna sisse.

Foto: Sokisahtel

Eestlased on sokirahvas!

Meie töö siin Sokisahtlis ongi igapäevaselt sokkidega inimestele rõõmu valmistada ja jalad soojas hoida - siis on süda soe ja mõtted selged. Nii juba aastast 2010. Ja mis veel lõbus lugu - Sokisahtlis töötab pea 99% naisi. On see nii “naistelehtede sõltumatute uuringute” poolt tõestatud fakti põhjal, et mehed jätavad sokke põrandale vedelema, või hoopis sellepärast, et eestlaste mälestustes on vanaema soojad sokid võrdsed lapsepõlvemälestustega? Ausalt, meie ka Sokisahtlis sellele päris kindlat vastust pole leidnud, aga üks on kindel - eestlased on sokirahvas!

Kumb jääb peale? Sukkpüksid või sokid?

Sokisahtlis algab igal sügishooajal duell. Mis on populaarseim toode? Musta värvi sukkpüksid või värvilised sokid? Kes võidab ja võtab kodustes sokisahtlites enda alla rohkem ruumi? Asi tundub lihtne - populaarseim toode on ikka mustad sukkpüksid, aga kuna neid on ju ainult ühte sorti, siis tegelikult on võitjad hoopiski värvilised sokid - neid on lihtsalt nii palju erinevaid, et vastupidavad klassikalised sukkpüksid nende vastu ei saa. Või siiski?

Foto: Sokisahtel

Mehed sukkpükstes?

Sel sügisel - mehed olge valmis - Sokisahtli valikus on ka sukkpüksid meestele! Aaaa…., eeeee…. Me arvasime ka nii. Aga siis tulid ja tegid meie oma sokisõbrad asja selgeks, et kuulge, talvel on väga hea sportimiseks sukkpükse sooja pesuna kanda. Ja siis juhiti ka tähelepanu, et võrksukkpüksid on erinevatel kostüümi- ja poissmeeste pidudel vägagi nõutav kaup, aga tihtipeale naiste numbrid suurematele poissmeestele jalga ikka ei veni. Nii sai alguse Sokisahtli meeste sukkpükste kollektsioon.

Nali naljaks, kuidas selle keskkonnasõbralikkuse ja rohelise mõtteviisiga on?

Järgmine kord kui Sokisahtli e-poest tellid, vali pakendivaba tellimus. Kui tuled poodi - saad kõik pakendid kohe poodi jätta. Me ei viska neid ära ja ei kogu moe pärast kokku, vaid saadame lattu ja siis juba järgmisel päeval needsamad korralikud pakendid kasutame ära järgmistel toodetel. Kui veab, saab ühte pakendit niiviisi ikka väga mitu korda ümbertöötlemata taaskasutada.

Aga et kuidas siis teab kuidas sokke hooldada? Vaata poes paki pealt järgi ja jäta meelde. Rusikareegel on see, et õrnu suka-sokitooteid pese pesukotis (küsi meie müüjalt) või käsitsi toasooja veega. Sama on sokkidega - pane 30-kraadise temperatuuriga masinasse. Kui paned liiga kuuma veega siis pead enda sokid lihtsalt lapsele loovutama ja ise uute järgi tulema.

Ja veel - Ecocare tootesarja tunned poes ka lihtsalt ära - selle sarja sukkpükstega on kokku hoitud vett ja energiat nii palju kui saab, et keskkonda jääv jalajälg oleks väiksem.

Foto: Sokisahtel

Aga mida teha katkiste sukkpükstega ja sokkidega? Me tegime selle kohta lausa uuringulaadse asja ja panime kõik leitud ja leiutatud kasutusviisid kirja. Loe siit.

Iga väike asi loeb, iga sokk loeb.

Mõnipäev - loodetavasti juba homme, kui leiad aega Sokisahtlisse tulla - vaata ringi ja tõmba endale jalga hoopis PARDIRALLI sokid. Sinule sobivad need lõbusad partidega sokid kindlasti ja lastele ka, aga mis peamine, nende sokkidega toetad Eesti Vähihaigete Lastevanemate Liitu 1-euroga. Seda tänuväärset algatust oleme juba mitu head aastat toetanud koos meie sokisõpradega. Meie poed leiad siit või kui poodi ei viitsi tulla ja pikk maa - tule e-poodi - alati parimad pakkumised ja ilmatu suur valik!

Sinu Sokisahtel - eestimaine sokipood

Copy
Tagasi üles