Kõige suurema puidust riidekapi tootja Eestis

Est Lupus
Copy
Foto: Est Lupus

Muidu kaasaegset kodu kaunistavad kaks puidust mööblitükki – kummut ja väike laud. Need, pea saja aasta vanused esemed, on pärit ajast kui vanaema noore abielunaisena oma kodu sisustas.

Pole ka ime, sest puit on ideaalne materjal mööbli valmistamiseks – seda saab voolida ja teha vastavalt tellija soovile, puidust mööbel on soe, keskkonnasõbralik, isikupärane ja vastupidav, kestes õige hooldamisega põlvest põlve.

Kui alles hiljuti olid ajad kui vaadati huviga soodsamatest materjalidest, nagu näiteks plastik või laminaat ja teistest kunstmaterjalidest toodetud mööbli poole, siis nüüd on see etapp läbitud ja koju mööblit valides eelistatakse taas naturaalset puitu ja looduslähedust. Puitmööbit tootva ettevõtte Est Lupus OÜ omanik ja asutaja Tõnis Rõžovil on hea meel, et puit materjalina on jälle au sisse tõusnud ja meie inimesed hindavad üha enam Eestis valmistatud tooteid.

„Kes on kord odavat mööblit ostnud, eks see juba teab, millega ta riskib,“ arvab Rõžov. „Mina ei konkureeri kunstmaterjalidest odavat mööblit pakkuvate ettevõtetega,“ väidab ettevõtja kindlalt.

Kui Est Lupus alustas 2000. aastal puitmööbli valmistamisega, oli tegu ühemehefirmaga. Praeguseks on ettevõte oluliselt laienenud, valmistatakse mitmeid sisustustooteid – kummuteid, riiuleid, söögilaudu, toole ja öökappe, ent kõige erilisemaks leiuks on kindlasti suurimad riidekapid, mis Eestis saadaval. Kahe sentimeetri paksusest puidust valmistatud mööbel annab kindluse, et küljed ja riiulid ei paindu ega kõverdu.

See, et ettevõttel on viimased paarkümmend aastat nõnda hästi läinud, on märk sellest, et eestlaste soov ja nõudlus kvaliteetse, loodussõbraliku ja kauni mööbli järele aina kasvab, tõdeb Rõžov.

Ettevõte tarnib teile mööbli sihtkohta kokkupanduna, nii pole sinul muud vaeva kui pakendi avamine ja esemele kõige parema koha leidmine.

Sinisest puidust mööbel? Aga palun!

Puitmööbel ei tähenda kindlasti seda, et valikus on ainult naturaalse puidu toon. Est Lupuse toodete kataloogis on viimistluspeitsi toonide valik suur ja värviskaala rikkalik. Disainile lisavad särtsu ja iseloomu põnevad kapinupud, hinged ja käepidemed.

Puitmööbel pole juba ammu enam üksnes maakodude kaunistaja, vaid üha enam kasutatakse puitlahendusi ka modernsetes kodudes.

Rõžov tunneb heameelt, et nende ettevõte täidab ka tellijate erisoovid. Ta selgitab, et iga tootekataloogi mööblieset on võimalik mõõtudelt muuta ning lisada isikupära andvaid detaile.

Ja veel! Est Lupus tarnib mööbli sihtkohta juba kokkupanduna ning kliendil pole tarvis teha muud, kui pakend avada ning toode paika panna.

Ja ei maksa ette karta, et eritellimusmööbel jube kallis on. Rõžov ärgitab julgelt hinda küsima – sa võid saada üllatuse osaliseks. Vähe oluline pole ka see, et ostes eestimaist toodangut, panustad Eesti riigi majandusse.

Lähemalt saad puitmööbli valikuga tutvuda ettevõtte kodulehel.

Copy
Tagasi üles