Hesburger alustab Eestis koostööd kullerfirmaga Fudy (1)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Hesburger alustab Eestis koostööd kullerfirmaga Fudy
Hesburger alustab Eestis koostööd kullerfirmaga Fudy Foto: Erakogu

Alates 22. augustist saab Eestis Hesburgeri toidutellimusi teha Fudy rakenduse kaudu ning Hesburger lõpetab koostöö seniste partneritega, jätkates vaid nendes linnades, kus Fudy veel esindatud ei ole.

Hesburgeri tegevjuhi Kari Salmela sõnul on neil plaan koostöös Fudyga tuua turule uusi pakkumisi. Fudy on eestimaine toidu kojuveo äpp, mille kaudu saab tellida toidu koju, praegu on teenus saadaval Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas.

Hesburgeri arendusdirektor Ieva Salmela ütles Postimehele, et Hesburger valis just nimelt Fudy, mitte aga Bolt Foodi või Wolti just seetõttu, et näeb selles rakenduses suurt potentsiaali. «Hakkame aeg-ajalt tegema Fudy kasutajatele eripakkumisi,» lisas Salmela. 

Kui pikaks ajaks on Hesburgeril Fudyga koostöö sõlmitud? «Me ei soovi juriidilisi aspekte välja tuua, aga loodame, et sellest sünnib pikk ja hea koostöö,» vastas Salmela. 

«Meie plaan on saada eelistatuimaks valikuks kohalikul turul ja parandada toidu tellimise mugavust nii restorani kui ka kliendi jaoks,» ütles Fudy tegevjuht Holger Lihtmaa.

Hesburger on 1966. aastal Soomes rajatud perefirma, mille asutajateks on Heikki ja Kirsti Salmela. Eestis on ettevõttel 49 restorani ja enam kui 700 töötajat.

Möödunud aastal tähistas Hesburger 25. tegevusaastat Eestis. Mullu kasvas Eestis Hesburgeri müük võrreldes ülemöödunud aasta sama perioodiga 13 protsendi võrra.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles