Ekspress Grupp plaanib valida uueks nõukogu liikmeks Sami Seppäneni

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Eesti ei peaks püüdlema saada Põhjamaade sarnaseks heaoluriigiks, sest need pole Sami Seppäneni hinnangul jätkusuutlikud
Eesti ei peaks püüdlema saada Põhjamaade sarnaseks heaoluriigiks, sest need pole Sami Seppäneni hinnangul jätkusuutlikud Foto: Madis Veltman

Ekspress Grupi juhatus tegi aktsionäridele ettepaneku valida ettevõtte uueks nõukogu liikmeks Elisa Eesti endine pikaajaline juht Sami Seppänen.

Uus nõukogu liige valitakse elektroonilise hääletamise teel ja üldkoosolekut kokku kutsumata. Aktsionärid saavad hääletada kuni 31. augusti kella 9ni.

Seppänen juhtis telekomifirmat Elisa Eesti 1999. aastast kuni eelmise aasta lõpuni.

«Ajal, kui ajakirjandus ja meediaäri põhinevad järjest enam tehnoloogial, mobiilsetest seadmetest on saanud sisu tarbimise peamine kanal ning Ekspress Grupi tuludest juba 78% moodustavad digitaalsed tulud, annab Sami Seppäneni enam kui 20-aastane telekomisektori ettevõtte juhtimise kogemus suure lisaväärtuse Ekspress Grupi nõukogu tegevusele,» ütles Ekspress Grupi suurim aktsionär Hans H. Luik.

Ekspress Grupi nõukogu on neljaliikmeline ja sinna kuuluvad Triin Hertmann, Hans H. Luik ja Indrek Kasela ning nõukogu esimees Priit Rohumaa. Nõukogust on kavas kutsuda tagasi Kasela, kes on seal olnud alates 2014. aastast.

Ekspress Grupil on 30 796 841 aktsiat, millest igaüks annab aktsionäridele ühe hääle. Hääleõigust ei anna Ekspress Grupile kuuluvad 447 076 omaaktsiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles