Marat Kasparov vähendas oma suurosalust arvutimängufirmas Punktid Technologies

BNS
Copy
Marat Kasparov (vasakult teine) Postimees Pro majanduskonverentsil.
Marat Kasparov (vasakult teine) Postimees Pro majanduskonverentsil. Foto: Andres Haabu

Juuli lõpus võõrandas Marat Kasparov 100-protsendise osaluse Cethegus OÜ-s, kellele kuulub 3,92 protsenti Punktid Technologies AS-i hääleõiguslikest aktsiatest. Seega vähenes ka Kasparovi kaudne osalus Punktides alla 10 protsendi.

Neljapäevase seisuga omab Marat Kasparov kaudselt 9,27 protsenti Punktid Technologiesi hääleõiguslikest aktsiatest läbi 100-protsendise osaluse Hypotus OÜ-s, teatas Punktid börsile.

Kasparovi sõnul oli tal koos kaasinvestoritega iduinvesteeringu kaasamisel tingimuslik kokkulepe võõrandada kindla tähtaja jooksul osalus ettevõttes Cethegus.

Ka pärast võõrandamist on Kasparov jätkuvalt Punktide suurim investor ning takinnitas, et jätkab sinna panustamist ja kapitali kaasamist, et kiirendada ettevõtte rahvusvahelist arengut.

Punktide peamiseks tooteks on veebiplatvorm punktid.ee, mis vahendab virtuaalmaailmaga seotud mänge ja tooteid ning arendab muu hulgas videomängude, Nintendo, PlayStationi ja Xboxi digitaalsete koodide veebipõhist müügikeskkonda. Ettevõttel on kliente ja kasutajaid üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles