Veel üks pank hakkab Eestis kodulaenu pakkuma

PM Majandus
Copy
Holm Banki juhi Rauno Klettenbergi sõnul on nende eesmärk, et kodulaenu teenuse lepingud oleksid lihtsad ja kliendile arusaadavas keeles.
Holm Banki juhi Rauno Klettenbergi sõnul on nende eesmärk, et kodulaenu teenuse lepingud oleksid lihtsad ja kliendile arusaadavas keeles. Foto: Madis Veltman / Postimees

Eesti kapitalil põhinev Holm pank alustab kodulaenu pakkumist uue kodu ostuks, ehituseks, renoveerimiseks või rekonstrueerimiseks.

Holm panga juhi Rauno Klettenbergi sõnul on Holm Eesti, Austria ja Saksamaa turul kolme pangana tegutsetud aastaga saavutanud piisava kapitaliseerituse, et hakata rahastama panga praeguste ja tulevaste eraklientide jaoks olulisi eluasemega seotud ostuotsuseid.

«Meie eesmärk on, et kodulaenu teenuse lepingud oleksid lihtsad ja kliendile arusaadavas keeles, aga ka see, et klient teadvustaks laenuga võetavaid kohustusi ja riske ega suhtuks sellesse liiga kergekäeliselt,» lisas Klettenberg. 

Holm pank teeb kodulaenude väljastamisel koostööd ka ettevõtluse ja innovatsiooni sihtasutusega (endine KredEx), mille toetusele kvalifitseeruvad kliendid saavad laenu taotleda soodsamatel tingimustel. Sarnaselt teiste Euroopa pankadega määrab Holm iga laenutaotleja pakkumisele intressimarginaali, millele lisandub pankadevahelise laenamise intressimäärana European Money Markets Institute’i iga päev avaldatava kuue kuu euribori määr.

Holm Bank AS on Eesti kapitalil põhinev pank, millele kuuluvad kaubamärgid Liisi ja Holm. Pank pakub läbi platvormi Raisin tähtajalisi hoiuseid ka Saksamaal ja Austrias ning omab 100-protsendiliselt ettevõtet Holm Bank Latvia SIA, mis tegutseb finantsteenuse pakkujana Lätis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles