Bolt Food lõpetab Rakveres tegevuse

BNS
Copy
Bolt Food ei suutnud Rakveres oma ärilisi eesmärke saavutada.
Bolt Food ei suutnud Rakveres oma ärilisi eesmärke saavutada. Foto: Taavi Sepp

15. augustil lõpetab Bolt Food Rakveres toidukulleri teenuse osutamise, põhjuseks asjaolu, et seatud ärilisi eesmärke pole siin täita õnnestunud, kirjutab Virumaa Teataja.

Bolt Foodi ametlikus kirjas, mis klientidele augusti esimesel päeval saadeti, seisab, et Bolt Foodi jaoks on oluline pakkuda klientidele kvaliteetset teenust.

«Kahjuks pole meil erinevatel põhjustel õnnestunud Rakveres oma eesmärke täita ja seetõttu otsustasime tegevuse siin lõpetada,» seisab pöördumises, mille lõpus avaldatakse lootust, et ühel päeval naastakse ja pakutakse taas toidukulleri teenust.

Bolt Food Eesti juht Jaagup Jalakas rääkis, et Bolt Food alustas Rakveres tegevust eelmise aasta maikuus, et pakkuda kohalikele kiiret ja kvaliteetset restoranitoidu kojuvedu.

«Rakveres, nagu tegelikult ka teistes linnades, on kõige populaarsemateks toitudeks olnud sušid, pitsad ja burgerid. Kohalikud on võtnud Bolti Foodi hästi vastu, aga siiski ärilisi eesmärke me oma tegutsemisaja jooksul ei saavutanud,» kõneles Jalakas ja kinnitas, et toidukulleri teenuse lõpetamine ei mõjuta kuidagi tõukerataste üüriteenust ning sellega on plaanis Rakveres jätkata.

Aasia toite pakkuva söögikoha Bamboo Garden üks omanikest Erle Lani-Singh rääkis, et restoran oli Bolt Foodi toidukullerite seas populaarne, mistõttu on uudis mõnevõrra üllatav, kuid mitte uus, sest toidukohti informeeriti otsusest. Lani-Singh tõdes, et praegune asjade käik nende elu palju ei mõjuta, sest restoran pakub ka ise toidukulleri teenust.

Söögikoha omanik rääkis, et Bamboo Gardeni enda toidukullerite koormus küll mõnevõrra suureneb, kuid ta kinnitas, et kliente hätta ei jäeta.

Bolt Foodi teenus jääb endiselt kättesaadavaks Haapsalus, Jõhvis, Kohtla-Järvel, Kuressaares, Narvas, Pärnus, Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Võrus.

Bolt Food alustas Rakveres tegevust eelmise aasta maikuus, et pakkuda kohalikele kiiret ja kvaliteetset teenust restoranitoidu kojuveoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles