Forus Taxi laienes Läti ja Leedu turule

Copy
Forus Taxi looja Urmas Sõõrumaa.
Forus Taxi looja Urmas Sõõrumaa. Foto: Mihkel Maripuu

Alates juulist saab Forus Taxi platvormi kaudu tellida taksot kõigis kolmes Balti riigis. Lätis ja Leedus on Foruse platvormiga liitunud paari nädalaga üle tuhande auto.

«Soovisime, et aprillis Eestis edukalt käivitunud taksoplatvorm oleks suve jooksul esindatud kõigis kolmes Balti riigis. See eesmärk on edenenud igati plaanipäraselt,» ütles Forus International OÜ juhatuse liige ja finantsjuht Nataliya Gavrylova.

Tema sõnul näitavad senised tulemused, et Läti ja Leedu turul vajasid nii kliendid kui taksojuhid alternatiivset taksoplatvormi. «Leedus kahekordistasime oodatud tulemuse juba teisel töönädalal ning Lätis ületas esimeste päevade tellimuste arv Leedu esimese nädala näitajaid,» kirjeldas Gavrylova.

Riias sõidab Foruse värvides üle 300 auto ning Leedus üle 800 takso.

Kolm kuud tagasi tööd alustanud Forus Taxi platvorm on Eestis esindatud Tallinnas, Pärnus, Haapsalus, Rakveres, Viljandis ja Ida-Virumaal. Taksot saab tellida Forus Taxi rakenduse abil, mille kaudu saavad kliendid ka kampaaniate soodustusi.

Forus Taxi kliendid, autojuhid ja teised kaasaaitajad koguvad oma panuse või sõitude eest tokeneid, mis hakkavad tulevikus koguma väärtust ja mille saab viie aasta pärast vahetada osaluseks. Näiteks, kui klient teeb Forus Taxi vahendusel kokku 100 euro eest sõite, siis teenib ta kliendikontole ühe US Tokeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles