Eesti rahvuslik lennufirma hakkab lendama paikadesse, kuhu eestlased ka päriselt reisida tahavad

Tarbija24
Copy
Airbus A320 taevas.
Airbus A320 taevas. Foto: Slavek Ruta/Scanpix

Eesti riiklik lennufirma Nordic Aviation Group AS alustab oktoobri keskpaigast koos reisikorraldajaga TEZ Tours tšarterlende Egiptusesse ja Kanaari saartele. Kahe ettevõtte koostöös pakutakse talvehooajal puhkusereise Hurghadasse, Sharm El Sheikhi ja Tenerifele.

Tšarterlendudega alustatakse 18. oktoobrist. Laupäeviti lennatakse Tenerifele, teisipäeviti ja reedeti Hurghadasse ning neljapäeviti ja pühapäeviti Sharm El Sheikhi. Lende hakatakse opereerima 180-kohalise lennukiga Airbus 320.

Praegu lendab Nordica Rootsi linnade Arvidsjauri, Gällivare ja Stockholmi vahel.

Nordic Aviation Groupi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Toomas Uibo sõnul on tegemist ettevõtte kevadel välja öeldud uue ärisuuna käivitamisega. «Areneme lennufirmana pidevalt ja tšarterlendude pakkumine Airbus 320ga on meie jaoks loomulik jätk senisele äritegevusele. Hea meel on tõdeda, et meie esimene Airbus leidis rakenduse just Eestis. Usume, et kodumaise ettevõttena suudame eeloleval talvel koostöös TEZ Toursiga pakkuda eestimaalastele väga head teenust ja mugavaid lennuaegu puhkusereisideks.»

Nordic Aviation Groupi lennuk Airbus 320 hakkab opereerima Nordica kaubamärgi all ja lennumeeskondade komplekteerimine on kestnud juba mõnda aega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles