Investor Mari: ahnus seljatas hirmu, remontisin oma halvimat positsiooni

Postimees
Copy
Investor Mari.
Investor Mari. Foto: Repro

Ostsin kolmapäeval juurde veel neli Netflixi aktsiat, sedapuhku sadakond dollarit esimesest soetusest odavamalt. Neli aktsiat tulid kätte hinnaga 202,69 dollarit tükist, teenustasuks läks 9,92 dollarit.

Mul on juba varasemast portfellis neli Netflixi aktsiat. Ma ei suuda ennast ära kiruda. Mängisin aktsia hiigeltõusu lihtsalt maha ja mitte lihtsalt maha, vaid lasin positsiooni isegi kahjumisse. Armusin aktsiasse ega teinud midagi kasumi võtmiseks. Kui veel enne varasemaid tulemusi kirjutati, et ettevõte kaotab kliente, siis ma aktsiat ei müünud. Ja siis kukkumisel enam ei müünud. Tulemuseks on portfellis suur kadu, õnneks oli aktsia all vähe raha. Neli Netflixi aktsiat oli toonud 32,35-protsendise hävingu, mis rahaliselt tähendas 391,49-eurost realiseerimata kaotust. Kokku oli enne värsket ostu positsiooni väärtus 818,86 eurot. Aktsia soetushind oli 310 dollarit.

Nüüd on mul kaheksa Netflixi aktsiat keskmise soetusmaksumusega 256,35 dollarit, mis tegi ostmisel positsiooni miinuseks 20,44 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles