FOTOD ⟩ Retrobussiga minevikku: Cargobusi meeleolukas sünnipäev Tallinna bussijaamas

PM Majandus
Copy

T grupp tähistas täna oma kaubamärgi Cargobusi 30ndat tegevusaastat korraga Tallinna, Tartu, Rakvere ja Jõhvi bussijaamades. 

«Meie juubelivanus, 30 aastat, tähistab ühtlasi vaba liikumist vabas Eestis. Bussiliinid ühendavad kogu Eestimaad küladest linnadeni ja väljapoole Eestit. Oleme igas linnas väravaks sinna saabujatele ja lahkujatele ning uhked selle üle, et täidame niivõrd olulist esindusrolli, » lausus T grupp OÜ tegevjuht Airika Aruksaar.

T grupp OÜ opereerib Tallinna, Tartu, Rakvere ja Jõhvi bussijaamasid, haldab Tpilet.ee piletimüügikeskkonda ja korraldab Cargobusi pakiveoteenust. 

Cargobus on Eesti vanim turul tegutsev erakapitalil põhinev liikuvusteenuste ja ühstranspordi koondumisplatvormi pakkuja tegutsedes juba 30 aastat. Saadetiste kohaletoimetamiseks kasutatakse liinibusside võrgustikku, mis aitab jätta väiksema ökoloogilise jalajälje. Pakiveo kõrval on Cargobus opereerinud bussijaamasid ja pakkunud bussipiletite müügi- ning nõustamisteenust üheteistkümnes Eesti linnas väärtustades resisijate mugavust, aega ja ootekeskkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles