Citybee emafirma tõi Eesti turule uue pikaajalise autorendi

PM Majandus
Copy
Aleksis Anijärv.
Aleksis Anijärv. Foto: Erakogu/ MyBee

CityBee emaettevõte Modus Group tõi tänasest Eesti turule uue täisteenusrendi MyBee. Sõiduki saab rentida läbi äpi vaid mõne minutiga ning kätte Tallinnas asuvast parklast.

«Nii CityBee kui MyBee kogemuselt näeme, kuidas tarbija januneb pikaajalise ja kiiresti sõlmitava renditeenuse järele. Sama näitab ka ülemaailmne trend – mida aeg edasi, seda vähem soovitakse isiklikku autot omada ning vaadatakse aina enam jagamis- või renditeenuse poole. Mõtteviisi muutusele on kaasa aidanud ka automüüjate viimaste aastate tarneraskused,» põhjendas turule sisenemist MyBee Eesti juht Aleksis Anijärv.

Eestisse laienema motiveeris veel MyBee edu Leedus. «Aasta tagasi tõime MyBee teenuse turule Leedus, kus kohene nõudlus ületas igasuguseid ootusi. Siinne majanduskeskkond on Leedule väga sarnane ja ka inimesed uuendustele avatud. Seepärast otsustasimegi järgmise turuna siseneda just Eestisse,» ütles Anijärv.

Auto rendi ja ava äpi kaudu

Erinevalt klassikalistest autorendifirmadest on MyBee teenus subscription based ehk tellimuspõhine. «See tähendab, et saad sobiva sõiduki rentida endale vaid paari klikiga ning asuda sõidukit koheselt kasutama. Kogu rendiprotsess käib kiirelt läbi äpi, uhiuue auto saab kätte Tallinnas asuvast parklast selle lahtiolekuaegadel. Seega kasvõi näiteks ühe tunni jooksul,» kinnitas Anijärv.

MyBee sõidukid hakkavad asuma Tallinnas, Marja 4 parklas. Parkla on avatud tööpäevadel 09:00 – 18:00. Sõiduki uksed avab mobiiliäpp nagu CityBee teenuse puhul.

MyBee teenus põhineb täielikult mobiilirakendusel ehk sõiduki rentimiseks ei pea suhtlema teenusepakkuja klienditeenindusega. Ei pea täitma ühtegi paberit ega ootama, et klienditeenindaja renditeenuse kinnitaks ning siis veel omakorda päevi või nädalaid, kuni auto lõpuks kätte saab. 

MyBee sõiduki saab rentida kuuest kuust kuni kolme aastani. Rendiperioodi lõppedes on võimalik auto tagastada, vahetada uue vastu või välja osta.

Esimesena paiskab MyBee rendile kuus mudelit: BMW X1, Suzuki Vitara Hybrid, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Tiguan, Jeep Compass Hybrid ja Renault Captur. Sõidukiparki laiendatakse vastavalt tarbijate nõudlusele.

MyBee autopark.
MyBee autopark. Foto: Erakogu/ MyBee

MyBee rendihind on ettevõtte kinnitusel soodne ja lähtub parimast hinna-kvaliteedi suhtest. «Rendihind igakuisest rendimaksest, ettemaksust ning soovi korral lisateenustest. Mida suurem on ettemaks, seda väiksem igakuine kulu,» lausus Anijärv ja lisas, et just ettemaks aitab tagada teenuse kiiruse.

Näiteks rentideks aastaks populaarse Volkswagen T-Roc R-Line’i ja tasudes ettemakseks 2500 eurot on standardpaketi igakuine makse 456,84€. Sinna sisse kuuluvad nii liiklus- kui kaskokindlustus kui ka talverehvid, nende hoiustamine ja vahetus. Lisatasu eest saab juurde valida regulaarse autopesu ja hooldused. Kütus on sarnaselt isiklikule autole kasutaja enda kanda.

Kuidas rentida MyBee autot?

1.Tõmba alla CityBee rakendus ja tee kasutajakonto. MyBee autorent jagab rakendust juba turul tegutseva CityBeega.

2.Ava rakendusest MyBee teenus.

3.Vali meelepärane auto ning komplekteeri soovi korral lisateenused.

4.Allkirjasta leping Mobiil ID või Smart ID-ga.

5.Suundu MyBee parklasse.

6.Ava äpis auto uksed.

7. Sõida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles