Fleetguru hakkab Poola turgu vallutama

BNS
Copy
Fleetguru.
Fleetguru. Foto: Fleetguru.

Sõidukipargi digitaalset haldust pakkuv Eesti ettevõte Fleetguru laienes Baltikumist väljaspoole ning sisenes Poola turule.

«Poola on FleetGuru esimene riik väljaspool Baltimaid ning oma 38 miljoni elanikuga kahtlemata suur turg. Näiteks kui selle aasta esimese nelja kuuga võeti Eestis arvele 1800 uut tarbesõidukit, siis Poolas oli neid üle 31 000. Oleme Poolas üks esimesi ettevõtteid, kes sellist tarkvara pakub. Näeme sealsel turul väga suurt potentsiaali, et aidata Poola äriklientidel efektiivselt oma sõidukiparki hallata ning vabastada nad FleetGuru rakenduse abil Exceli-põhisest arvepidamisest,» ütles FleetGuru juhatuse liige Toomas Loik.

Loik tõi näite, kuidas klient kulutas varem ühe auto andmete importimisele ja kontrollile 30 minutit ning kogu autopargi peale 45 tundi kuus. «Meie süsteem impordib kõik andmed ise ja kliendi roll on lihtsalt jälgida ning vajadusel aruandeid koostada. Selleks kulub vaid 3 minutit. Seega aitab meie tarkvara säästa kuni 90% kliendi aega.»

FleetGuru Poola juht Karol Tomulczuk töötas viimati Avis Budget Groupis, kus ta tegeles äriklientide poolel autoparkide haldamisega. Tomulczuk on lõpetanud Białystoki tehnikaülikooli inseneriteaduse magistrina.

FleetGuru pakub ettevõtetele ja organisatsioonidele digitaalset sõidukipargi haldust. FleetGuru pilvepõhise tarkvara abil toimub sõidukite rendilepingute haldus, kindlustuskaitse kontroll, hoolduste ja garantii-info haldamine. FleetGuru abil saab ülevaate sõidukite täielikust elukaarest, omamise kogukulust, ökoloogilisest jalajäljest ning hallata autodega seotud tegevusi ja hoida silm peal läbisõidul. Sõidukijuhtidele on mõeldud FleetGuru äpp.

FleetGuru asutasid 2020. aastal Toomas Loik, Ivar Vilmer ja Indrek Siitan. Ettevõte tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus. FleetGuru investorite ringi kuuluvad asutajate kõrval Superangel, Lemonade Stand, Silberauto ning mitmed Eesti tuntud ingelinvestorid.

FleetGuru klientide seas on Forus Security, Viking Motors, Elektriauto Rent, Tallinna Vesi, Emajõe Veevärk, UPS volitatud teenusepakkuja Lätis, Baltijas Dārzeņi, GRIFS AG, Kelias UAB jpt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles