Lufthansa tühistas järjekordse Tallinnast väljuma pidanud lennu (4)

Jaanus Vogelberg
, ajakirjanik
Copy
Lufthansa lennuk Tallinna lennujaama lähistel.
Lufthansa lennuk Tallinna lennujaama lähistel. Foto: Toomas Huik

Täna varahommikul Tallinnast väljuma pidanud Lufthansa Frankfurdi lend tühistati, lennujaama teatel on lennufirmaga sarnaseid juhtumeid olnud hiljuti mitmeid ning reisijatel soovitatakse varuda kannatust. 

«Lufthansa hommikune lend saab meilt nii vara väljuda ainult tänu sellele, et ta tuleb õhtul hilja sisse ja siis väljub hommikul vara. Kuna eileõhtune lend Frankfurdist Tallinnasse tühistati, siis ei saanud ta ka täna hommikul väljuda,» selgitas lennujaama kommunikatsioonijuht Margot Holts kell 6:05 väljuma pidanud lennu LH885 tühistamist.

Lufthansa varasem lend oleks pidanud Tallinnasse saabuma kell 00:40, selle tühistamine toimus õhuruumi piirangute tõttu. Lennuliiklusteeninduse AS kommunikatsioonijuht Hedwig Meidra täpsustas, et tegu polnud Eesti õhuruumi piirangutega, ning täpset põhjendust lennu ärajäämisele ta seetõttu anda ei osanud. 

«Lennufirma teavitab reisijaid alternatiividest. Praegusel ajal asenduslennuki leidmine, kus oleks ka meeskond peal, on ilmselt keeruline ja reisijatele püütakse leida uued lennud. Arvestades keerulist olukorda Euroopa lennunduses, soovitame ümberistumisega reiside puhul olla valmis ootamatusteks, varuda aega ja kannatust ning kindlasti teha reisitõrkekindlustus,» märkis Holts. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles