Tallink peibutab tööotsijaid laevadele igakuise puhkusega

PM Majandus
Copy
Huvilistel on võimalik laevatööga tutvuda Baltic Queeni pardal.
Huvilistel on võimalik laevatööga tutvuda Baltic Queeni pardal. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Tallink Grupp korraldab juuni lõpuni vältava värbamise kiirkampaania, millega plaanitakse ettevõtte töötajate ridasid täiendada juba juulikuust vähemalt 50 klienditeenindaja, kelner-baarmeni ja 20 kokaga.

Kampaania raames korraldab Tallink 28. juunil Tallinna-Stockholmi liini reisilaeval Baltic Queen avatud uste päeva, kus on kella 12–15 vahel võimalik tutvuda laeva köökide ja restoranide telgitagustega ja saada pilt pakutavatest töökohtadest.

«Juunikuust algas meie tavapärane suvine kõrghooaeg, sel aastal pole hooaja alguses ka reisipiirangute takistusi, soov reisida on viimaste aastatega vaid kasvanud ja kõik märgid näitavad, et suvi tuleb reisimise poolest tihe,» kommenteeris täiendava tööjõu vajadust Tallink Grupi personali- ja kliendikogemuse juht Age Vanajuur.

Reisijate arvu ja suvise reisituhina kasv tähendab ettevõttele ka suurenenud vajadust professionaalsete, kogenud ja teotahteliste töötajate järgi, kes soovivad suvel nii raha teenida kui ka puhata.

Iga kuu kaks nädalat puhkust

«Enamus kaldatöökohti ei võimalda kahe nädalaga teenida kuupalka ja piisavat vabadust nautida ja raha teenida. Tallinki laevadel töötamine seda võimaldab tänu kaks nädalat tööl kaks nädalat vaba töögraafikule,» sõnas Vanajuur.

Lisaks pakub Tallink laevatöötajatele töökohal majutust, toitlustust ning muid ettevõtte soodustusi ja hüvesid, nautida Läänemere vaateid ja toredat rahvusvahelist kollektiivi.

«Meie kiirkampaania keskendub sel korral varasema restoranikogemusega klienditeenindajate ja kogemustega kokkade värbamisele. Kõigile sobivatele kandidaatidele, kes meile enne juunikuu lõppu CV ja sooviavalduse edastavad, pakume võimalust tööd alustada juba juulis,» lisas Vanajuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles