Tallinna lennujaam pälvis Ida-Euroopa paremustabelis teise koha

Copy
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Konstantin Sednev / Postimees / Arhiiv

Lennuettevõtete ja lennujaamade töökvaliteedi hindaja Skytrax valis maailma parimaks lennujaamaks teist aastat järjest Dohas asuva Hamadi rahvusvahelise lennujaama. Tallinna lennujaam pälvis Ida-Euroopa arvestuses Budapesti järel teise koha.

«Tallinna lennujaam on vaatamata keerulistele aegadele suutnud hoida positsiooni ja saanud taas tunnustuse. Mul on hea meel, et saavutasime nii kõrge koha selles pingereas ja edestasime lõunanaabreid,» sõnas kontserni juhatuse esimees Riivo Tuvike.

«Kaks viimast aastat on lennujaamadele ja lennundusele olnud keerulised, kuid oleme koroonapiirnagutest hoolimata andnud parima. Olen tänulik igale lennujaamas töötavale inimesele, sest ühiselt saame hoida lennujaama lippu kõrgel,» lisas Tuvike.

«Keeruline suvi on veel ees. Hoiame kõrget teeninduskvaliteeti ja jätkame samas vaimus!» lubas lennujaama juht.

SKYTRAXi uuring on globaalne lennujaamade reisijauuring, mis reastab igal aastal maailma parimad lennujaamad. Uuringus osaleb üle 550 lennujaama ja reisijad hindavad lennujaamade teenindust terve reisijateekonna vältel – lennujaama sissepääsust kuni lennukini jõudmiseni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles