Viking Line tihendab suvist graafikut

BNS
Copy
Nõudlus laevareiside järele taastub kiiresti ja inimesed kulutavad laevadel rohkem kui kunagi varem.
Nõudlus laevareiside järele taastub kiiresti ja inimesed kulutavad laevadel rohkem kui kunagi varem. Foto: NICLAS NORDLUND

Viking Line tihendab laupäevast 14. augustini Tallinna–Helsingi liini graafikut.

Viking Line’i laevad Gabriella ja Amorella, mis teenindavad Helsingi–Stockholmi liini, teevad suvel iga päev Helsingist edasi-tagasi reisi Tallinna, teatas Viking. Viking XPRS sõidab reedeti kolm korda Tallinna-Helsingi-Tallinna liinil, teistel päevadel aga kaks korda.

Viking Line’i müügidirektori Philip Sjöstrandi sõnul vähenes COVID-19 pandeemia ajal turism Helsingisse, Tallinna ja Stockholmi, samas kui Ahvenamaa menu sihtkohana kasvas tohutult. «Praegu tundub, et Ahvenamaa populaarsus püsib ja Rootsi reisimine taastub kiires tempos. Tänavu suveks on Rootsi broneeritud palju auto- ja liinireise,» märkis Sjöstrand.

Vaatamata inflatsioonile on inimesed tema sõnul praegu valmis kulutama rohkem. «Reisijad soovivad, et laevareis sisaldaks luksuslikku elementi, näiteks broneerides spaahooldusi või valides tavapärase hommikueine asemele esmaklassilisi alternatiive. Samuti kulutavad kliendid restoranides ja tax-free kauplustes rohkem raha kui varem,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles