Jetoil sai loa Krooningu tanklate kinnistute ostmiseks

BNS
Copy
Krooning ASi tankla.
Krooning ASi tankla. Foto: Internet

Konkurentsiamet andis kütuse hulgimüüjale Jetoil loa osta 14 kinnistut, kus asuvad Krooning kaubamärgi all tegutsevad tanklad.

Koondumise tõi kaasa Krooningu soov müüa tanklate kinnistud ning Jetoil nägi selles kasumliku investeeringu võimalust, selgus koondumise lühikokkuvõttest.

AS-i Jetoil põhiliseks tegevusalaks on mootorikütuste jae- ja hulgimüük. Jetoil omab üle Eesti 30 tanklast ja diislipunktist ning kahest CNG tanklast koosnevat jaemüügi võrku. Jetoil omab valitsevat mõju veel ettevõtete üle, mis tegelevad vedelkütuste ladustamisega ning õli ja määrdeainete hulgimüügiga. Jetoili enamusomanik on Jetcapital AS.

AS-i Krooning põhiline tegevusvaldkond on tanklates mootorikütuste jaemüük. Lisategevusena tegeleb ettevõte valdavalt toidukaupade, jookide ja tubakatoodete jaemüügiga tanklates ja vähesel määral kütuse hulgimüügiga.

Jetoil teenis 2020. aastal 112 miljoni euro suuruse käibe juures 2,1 miljonit eurot kasumit. Krooning teenis samal ajal 17,4 miljoni euro suuruse käibe juures ligi 550 000 eurot puhaskasumit.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles