EVEA sai uue presidendi

BNS
Copy
Ille Nakurt-Murumaa
Ille Nakurt-Murumaa Foto: EVEA

Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsiooni (EVEA) üldkoosolekul valiti uueks presidendiks Ille Nakurt-Murumaa, kes võttis ameti üle viimased kaks koosseisu ehk neli aastat ühendust juhtinud Heiki Ritsilt.

EVEA üldkoosolek valis 13-liikmelise volikogu ja kinnitas ka kaks asepresidenti, kelleks said Marina Kaas ja Kaul Nurm.

Ühenduse uus juht Nakurt-Murumaa ütles, et EVEA lähiaastate strateegiline eesmärk on saada riigile ametlikuks sotsiaalpartneriks. «Väikeettevõtjatel on õigus ja kohustus rääkida kaasa ühiskonnaelu olulistel teemadel ning õigus eeldada, et meiega arvestatakse otsuste tegemisel, mis meid vahetult puudutavad,» rääkis ta.

Nakurt-Murumaa on hariduselt jurist, kes on spetsialiseerunud tööõiguse ja ohutuse valdkonnale. Ta on lõpetanud Tallinna majandustehnikumi ning kõrghariduse omandanud õigusinstituudis. Ille on alates 2011. aastast ettevõtja, ohutusalast ja juriidilist nõustamist ja koolitust pakkuva ettevõtte Tondihobu juht ja omanik.

EVEA volikogu liikmed järgmiseks kaheks aastaks on Ille Nakurt-Murumaa (Tondihobu), Heiki Rits (Outsourcing Partner), Marina Kaas (ManNet Partners Baltics), Kaul Nurm (Masmeko), Kaarel Kais (Advokaadibüroo Premium), Elo Kallas (Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit), Mait Ruut (Raditex), Kadri Kullman (Dimela), Mae Kuldva (Reisibüroode Liit), Kertti Viru (Juuksurite Ühendus), Märt Meesak (Parim Seltskond, Ida-Viru Turismiklaster), Siiri Sänn (Uued Tulud), Andres Pästlane (Eesti turismibusside ühing/Artengo).

EVEA on seisnud 33 aastat väikese ja keskmise suurusega ettevõtete (VKE) huvide eest, olles Eesti suurim sektoriülene ettevõtjate esindusorganisatsioon üle 6000 liikmega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles