Vormsi vabatahtlikud merepäästjad tõid soomlaste põlenud kaatri kaldale

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Vormsi vabatahtlikud merepäästjad tõid 14. juunil Väinameres merehätta sattunud soomlaste mootorpaadi Rohuküla sadamasse
Vormsi vabatahtlikud merepäästjad tõid 14. juunil Väinameres merehätta sattunud soomlaste mootorpaadi Rohuküla sadamasse Foto: PPA Lääne prefektuuri sotsiaalmeedialehekülg

Täna hommikul tõid Vormsi vabatahtlikud merepäästjad merelt ära Soome registrinumbriga mootorpaadi, mille mootor oli põlengu tagajärjel töökõlbmatuks muutunud. Inimesed õnnetuses viga ei saanud.

Täna hommikul enne kella kümmet sai politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuur teate, et Väinameres Sõmeri laiust veidi rohkem kui kolm miili avamere poole on Soome registritunnusega kaater, mille masinaruumist tuleb suitsu, teatas prefektuur.

Sündmusele reageerisid Vormsi, Puise ja Haapsalu vabatahtlikud merepäästjad ning Kärdla politseijaoskonna merepäästeüksus. 

Vormsi vabatahtlikud merepäästjad jõudsid sündmuskohale esimesena ning tegid kindlaks, et kaatris olnud keskealised naine ja mees on kustutanud masinaruumis oleva tulekahju oma jõududega. Kaatris olnud kaks inimest ega kaks koera viga ei saanud.

Vormsi vabatahtlikud merepäästjad pukseerisid kaatri Rohuküla sadamasse, kus see jäi edasist remonti ootama. Põlengu põhjust ei ole ametnikud avaldanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles