Skeleton sõlmis kanadalastega enam kui 10-miljoni eurose lepingu

BNS
Copy
Skeleton Technologies supekondensaatorite tehas.
Skeleton Technologies supekondensaatorite tehas. Foto: Sander Ilvest

Eesti superkondensaatoreid tootev ettevõte Skeleton Technologies allkirjastas 11,6 miljoni euro suuruse lepingu Kanada ettevõttega Class8 Energy, mille kohaselt hakkab Class8 Energy vahendama Skeletoni superkondensaatoreid Põhja-Ameerika rasketehnika turule.

Class8 Energy on juba teatanud kokkuleppest tarnida superkondensaatoreid Kanada suurimale rasketehnika varuosade tarnijale UAP Heavy Vehicles Parts Divisionile, teatas Skeleton Technologies.

«Meil on hea meel teatada oma koostööst Class8 Energyga. Skeleton otsib võimalusi siseneda Põhja-Ameerika rasketehnika turule ning meie toodete jõudmine UAP-ni on tähelepanuväärne samm sellel teel. Põhja Ameerika kaubaveo ning rasketehnika turg seisab vastamisi väljakutsetega nagu kasvavad energia- ja kütusehinnad ning karmistuvad keskkonnanõuded. Nende turu huvi meie toodete vastu annab kinnitust asjaolule, et Skeletoni superkondensaatorites ning aku-tehnoloogiates näevad rasketehnikat kasutavad ettevõtted vastust neile väljakutsetele,» lausus Skeleton Technologies’e ärijuht Ants Vill.

Class8 Energy juhi Jean Labrie sõnul otsivad veonduse ja rasketehnika sektorid alternatiive diiselmootoritele. «Jõudsime oma otsingutega koostööni Skeleton Technologiesiega, kelle superkondensaatorid ületavad oma omadustelt konkurentide poolt pakutava ning on samal ajal ka keskkonnasõbralikud. Skeletoni tooteid kasutades saame aidata kaasa sellele, et rasketehnika ning veoautod muutuksid keskkonnasõbralikumaks. Põhja Ameerika turu nõudlus selliste lahenduste vastu on muljetavaldav ning lisaks juba sõlmitud lepingule UAP-ga on Skeletoni toodete vastu huvi üles näidanuid mitmed suured veoautode tootajad,» kinnitas Labrie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles