BaltCap müüb Uprenti Põhjamaade rendiettevõttele Renta

PM Majandus
Copy
Baltcap Management OÜ juhatuse liige Peeter Saks.
Baltcap Management OÜ juhatuse liige Peeter Saks. Foto: Peeter Langovits

Erakapitalifond BaltCap müüb Baltikumi ja Poola regioonis tegutseva pumpade ja pumbasüsteemide rendifirma SIA Uprent Groupi Soome ehitusmasinate ja seadmerendi ettevõttele Renta Group.

BaltCap müüb Uprent Groupi koos vähemusaktsionäridega, tehingu tulemusena omandab Renta Group 100 protsenti ettevõttest, teatas BaltCap.

Renta Group on Soome ehitusmasinate ja seadmerendi ettevõte, mis tegutseb Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Poolas. Ettevõttel on kokku üle 100 rendipunkti ning üle 1000 töötaja.

BaltCapi Private Equity Fund II investeeris Uprent Groupi 2016. aastal. Investeerimisperioodi jooksul laiendas ettevõte oma rendikontorite võrgustikku Baltikumis ja Poolas ning ka teenusevalikut, võttes kasutusele pumpamisteenuste uued ja jätkusuutlikud tehnoloogilised lahendused.

BaltCapi juhtivpartner Peeter Saksa sõnul oli neil võimalus toetada ambitsioonikaid asutajaid ja juhtkonda Baltikumi ja Poola turuliidriks pürgimisel. «Uprenti meeskonnal oli väga selge strateegiline kasvueesmärk kujuneda pumpamisteenuste turul eelistatuimaks teenusepakkujaks,» kommenteeris Saks, lisades, et fond loeb investeeringut igati õnnestunuks.

Tehingu müügipoolne finantsnõustaja oli Superia ning õigusnõustaja Cobalt. Tehingu väärtust ja muid üksikasju ei avalikustata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles