Surfmaster Surfikool avas Hiiumaal mobiilivaba surfiklubi

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Ranna surfiklubi noortelaager Hiiumaal
Ranna surfiklubi noortelaager Hiiumaal Foto: Risto Kõrgemägi

Surfikool Surfmaster kolis oma veespordiklubi ja laagritegevuse tänavu Hiiumaale. Kõpu poolsaare lõunarannal asuvas Suureranna rannas tegutseva surfiküla omapäraks on, et seal ei kasutata nutiseadmeid. 

Ranna Surfiküla rannad Hiiumaal on avatud lõuna- ja läänetuultele, kuid madala veega randades on surfispordi õppimine ja harrastamine ohutu. Surfmasteri noortelaagrite eripäraks on, et need on ekraanivabad. 

«Ilm on meie juures alati soe ja suvine. Tänu heale asukohale saab Suurerannas harrastada lohesurfi, aerusurfi, tiivasurfi ja lainesurfi. Ranna Surfikülas leiab tegevust igas vanuses aktiivse elustiiliga inimene,» selgitas Surfmaster Surfikooli eestvedaja Risto Kõrgemägi.

Surfiküla külalised majutatakse clamping telkidesse ning kogu ärkveloleku aeg on sisustatud erinevate tervislike tegevustega. Kõrgemägi selgitas, et laagri perioodiks nutiseadmetest loobumine on tungivalt soovitatav ning et noortel ei tekiks kiusatust mere, veespordi ja looduse nautimise asemel virtuaalmaailma sukelduda, pakutakse neile võimalust nutiseadmed laagriülema juurde hoiule anda.  

«Soovitame suvisest puhkusest maksimumi võtta ja keskenduda aktiivsetele tegevustele looduses. Vaimu ja füüsise parandamiseks sobib surfamine hästi. Ranna Surfiküla lemmiktegevused on surfilaagrid lastele, noortele ja täiskasvanutele. Laagrite kestvus on neli päeva ja erinevaid surfialasid õpitakse vastavalt ilmale ja programmile" lisas Kõrgemägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles