INTERVJUU ⟩ Wolti juht: linnalegend tuhandest kullerist ootejärjekorras vastab tõele (1)

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
Wolti toidukulleriteenuse juht Liis Ristal.
Wolti toidukulleriteenuse juht Liis Ristal. Foto: Konstantin Sednev/postimees Grupp/scanpix Baltics

Eesti suuremate linnade tänavatel on pea võimatu mitte märgata suurte kandiliste seljakottidega inimesi, kes tuli takus muudkui uute sihtpunktideni tõttavad. Ja mida aasta edasi, seda rohkem tundub sääraseid tegelasi ringi liikuvat. Toidukulleriteenuse Wolt Baltikumi juht Liis Ristal kinnitab Postimehele antud usutluses, et see tunne pole petlik ning uute soovijate järjekord on neil ukse taga pikk.

Käisin hiljuti väljas söömas. Wolti ja Bolti kullereid vooris uksest sisse-välja tunduvalt rohkem kui kliente. Teil läheb vist päris hästi?

Meil läheb hästi, ja mitte ainult Eestis, vaid ka Baltikumis. Mina olen olnud Woltis viis aastat ja meil pole olnud hooaega või aastat, kus me poleks seatud ootusi ületanud. Jah, meie eesmärgid ei ole Baltikumi väiksust arvestades ka üüratult suured, aga seni on need saanud alati küllaga täidetud.

Investorid ei pea enam teenuse elus hoidmiseks oma raha juurde kallama?

Saan rääkida Balti turu kohta. Siin oleme kasumis kõigis kolmes riigis. Tõsi, koroonaaastatel me kasumit ei teeninud, aga see oli puhtalt äriline otsus. Soovisime koroonalaine tipphetkel investeerida raha sektorisse tagasi ehk toetasime rohkem restorane ja nende müüki.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles