Väikekauplejad saavad rentida kaardimakseterminali ka päevaks

PM Majandus
Copy
TALLINN, EESTI, 13NOV15.
Restoran Roots Viimsis toimus krediitkaardipettus. Pildil kaardimakse terminal.
makse pangakaardiga, pangakaart
tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES
TALLINN, EESTI, 13NOV15. Restoran Roots Viimsis toimus krediitkaardipettus. Pildil kaardimakse terminal. makse pangakaardiga, pangakaart tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

Väikekauplejad saavad suvistel laatadel suurendada oma käivet kaardimaksevõimaluse pakkumisega, rentides kaardimakseterminali kasvõi üheks päevaks. 

Makseterminale renditakse nii statsionaarsetesse müügikohtadesse kui ka väliüritustele, nagu messid ja laadad.

Kaasaskantav makseterminal töötab akul ning annab kaupmehele võimaluse liikuda terminaliga oma müügikohas ringi.

«SEB pakub nii nutiterminale, mis on kompaktsed ja sobivad liikuvale kaupmehel, kellel on vähe tehinguid, kui ka mobiilseid makseterminale (sh puutetundliku ekraaniga), mis on samuti kaasaskantavad ning võimaldavad mugavaks teenindamiseks kuni 200 makset päevas,» rääkis SEB kaupmeeste makselahenduste grupijuht Karl Oskar Haak.

Liikuv makseterminal pakub makselahendust neile, kel puudub sularaha, ning samuti klientidele, kes eelistavad kontakti- ja sularahavaba makset. Kaupmeestele annab see võimaluse oma tulusid suurendada, sest ostelda saavad ka need, kellel on kaasas ainult pangakaart.

Terminalide rendihinnad on fikseeritud, aga tehingute töötlemistasu osas saab iga kaupmees personaalse pakkumise. Hinna määrab keskmine prognoositav kuukäive ja keskmine tehingu suurus.

«Terminalide kuutasu jääb 8 ja 18 euro vahele, tehingute töötlemistasu jääb olenevalt kaupmehest umbes ühe protsendi kanti,» rääkis Haak.

Mai lõpuni on võimalik saada terminal üheks kuuks enda kasutusse täiesti tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles