NÄDALA PERSOON Tarmo Noop: ükskord üritas Saku töötaja meile nende ideid müüa

Raul Ranne
Copy
Lugu on oluline, rõhutab Tarmo Noop. Tartu õlletehasel polnud mingit erilist lugu rääkida, seevastu A. Le Coqil jätkub lugu kauemaks – muist mahub tehase seintele. Noop on oma õlletehase ja õlle nii mõnegi korra Eesti keskseks teemaks jutustanud. Direktori kohalt lahkumisega on aga see lugu, et aastate eest oli Noop lihtsalt nii otsustanud.
Lugu on oluline, rõhutab Tarmo Noop. Tartu õlletehasel polnud mingit erilist lugu rääkida, seevastu A. Le Coqil jätkub lugu kauemaks – muist mahub tehase seintele. Noop on oma õlletehase ja õlle nii mõnegi korra Eesti keskseks teemaks jutustanud. Direktori kohalt lahkumisega on aga see lugu, et aastate eest oli Noop lihtsalt nii otsustanud. Foto: Margus Ansu

Üks Eesti staažikamaid tippjuhte, ligemale veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast juhtinud Tarmo Noop lahkub varsti ametist. Et lõpuks ometi puhata.

Kui millalgi 1990ndatel ilmusid linnatänavatele plakatid ajastu hoogu peegeldava Tartu õlletehase reklaamiga «Kammi sassi!», ei teadnud keegi, et tegelikult liigub õlletootja sügava kriisi kursil.

Noop tuli tehast päästma mõned aastad hiljem. Nüüd, pärast ligemale veerandsadat aastat, mil Tartu õlletehas on ammuilma A. Le Coq, ütleb nende reklaam «Ära kammi sassi!» ja pikaaegne tehasejuht otsib endale järglast. Noop tunnistab, et on mõnevõrra üllatunud, et ta lahkumismõte on sedavõrd suure kelle külge pandud.

«Oli vist üks naisteajakiri, kes tuletas meelde, et ma olla juba kolmekümneselt öelnud, et pärast 55. eluaasta täis tiksumist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles