Amservi ajaloo suurim tellimus: Bolt ostab hoogsalt Toyotasid kokku

BNS
Copy
Foto: Amserv

Amserv andis transpordiettevõttele Bolt üle 50 Toyota hübriidsõidukit, mis on esimene osa ettevõtte 430 auto tellimusest. Nii suurt tellimust pole Amserv kunagi varem pidanud täitma. 

Ülejäänud sõiduautod loovutab Toyota edasimüüja Boltile järgemööda, kuid hiljemalt sügiseks on kõik autod liikluses, teatas autode müügi- ja teenindusettevõte.

Amservi juhatuse liikme ja Toyota brändijuhi Margus Nõmmiku sõnul on Bolti tellimus Amservi tegutsemise ajaloo suurim ja ka kohalikku automüügi äri silmas pidades märkimisväärne tehing.

«Bolti seekordne tehing leidis aset tegelikult juba eelmisel aastal, kui autoturg näitas vaikselt pandeemiast taastumise märke ning tehaste töö paistis stabiliseeruvat. Kuna tellimus on erakordselt suur, siis on kogu Amserv Toyota Business tiim kõvasti tööd teinud, et komplekteerida Bolti tellimus, kus on esindatud viis erinevat Toyota mudelit,» märkis ta.

Selle aasta jooksul soetab Bolt Drive Amservist Toyota Yarise, Toyota Yaris Crossi, Toyota C-HRi, Toyota Corolla HB ja Toyota Rav4 Plug In automaatkäigukastiga hübriidmudelid.

Bolt Drive’i suunajuht Lukas Yla märkis, et kuna teenuse kasutajate arv üha suureneb, peab nõudluse katmiseks laienema ka autopark. Seejuures soovib ettevõte tänavu autoparki suurendada kaks korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles