Lennufirma Nyxair alustab Pärnu–Helsingi lende

BNS
Copy
NyxAiri lennuk
NyxAiri lennuk Foto: NyxAir

Eesti lennufirma Nyxair alustab neljapäeval lende Pärnu–Helsingi liinil.

Nyxairi 50-kohaline Saab 2000 lendab Pärnu ning Helsingi Vantaa lennuvälja vahel neljapäeviti ja pühapäeviti. Tegu on hooajalise lennuliiniga, mis on esialgu käigus 28. augustini.

Lennud toimuvad Pärnu ettevõtete, kohaliku omavalitsuse ja Nyxairi koostöös. Nyxairi juhataja Jaanus Ojamets ütles, et eesmärk on tuua Pärnusse vähemalt hooajaliselt rahvusvahelised lennud. «Kui Helsingi liin hästi käivitub ja leidub huvilisi, siis kaalutakse uute sihtkohtade ja sageduste lisamist,» lisas ta.

Neljapäeviti väljub lend Helsingist kell 12.30 ja saabub Pärnusse kell 13.10. Järgmine lend läheb Helsingist neljapäeval 13.40 ja saabub Pärnusse 14.20.

Pühapäeviti väljub lend Helsingist kell 13.10 ja saabub Pärnusse 13.50. Järgmine lend läheb Helsingist pühapäeval kell 14.20 ja saabub Pärnusse kell 15.

Nyxair on 2017. aastal loodud Eesti erakapitalil põhinev lennuettevõte, mis haldab regulaar- ja tellimuslende Saab 2000, Saab 340 ning ATR 42-500 reisilennukitega. Eesti õhusõidukite registris on üheksa NyxAiri käideldavat lennukit.

Eestis lendab Nyxair Tallinna–Kuressaare liinil ning Soomes kahel siseliinil, Helsingi-Kokkola-Kemi ja Helsingi-Jyväskylä. Nyxair teenindab lende ka Euroopas ja teistel kontinentidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles