Bolt Drive laiendab autoparki

PM Majandus
Copy
Autorendi teenus, Bolt Drive'i autod.
Autorendi teenus, Bolt Drive'i autod. Foto: Tairo Lutter

Bolt Drivel on Tallinna tänavatel ca 600 sõiduautot, kuid plaanis on sõidukeid Eestisse veelgi juurde tuua.

Bolt Drive'i suunajuht Lukas Yla märkis, et kuna Bolt Drive’i kasutajate arv üha suureneb, on plaanis nõudluse katmiseks laiendada ka Bolt Drive’i autoparki.

«Juba praegu on Bolt Drive’il kõige suurema valikuga autopark Eestis, aga tahame suurendada just elektriautode, maasturite ja eksklusiivsete mudelite osakaalu. Kui kõik läheb plaanipäraselt, loodame selle aasta jooksul autoparki suurendada kaks korda, uued Audi ja Toyota mudelid on valikusse juba lisandunud,» ütles Yla.

«Mida laiem on autopargi valik, seda enam saab Bolt Drive’i autosid kasutada igaks elujuhtumiks: olgu selleks kas kolimine, lühike linnasisene sõit või pikem reis perega maale,» lisas Yla.

Esimese tegutsemisaasta jooksul oli populaarseim kuupäev Bolt Drive’i kasutamiseks 24. juuni, kui enamik autopargist oli välja renditud. Oluliselt suurem nõudlus oli ka jõulupühade ajal, kui paljud eestlased liiguvad pealinnast välja väiksematesse Eesti paikadesse.

«See näitab, et inimeste vajadus isikliku auto järele üha väheneb ja pikemate sõitude tegemiseks sobib neile ideaalselt ka vajaduspõhise autojagamisteenuse kasutamine,» märkis Yla.

Kõige pikem sõit Bolt Drive’i sõidukiga on seni olnud 5549 kilomeetrit, kui sõidukit kasutati järjest ca 30 päeva. Keskmiselt kasutatakse autot mõni tund ning läbitakse selle ajaga ca 20 kilomeetrit.

Bolt Drive’i kasutamiseks peab juht olema vähemalt 20-aastane ning tal peab olema B-kategooria juhiluba ja vähemalt aastane autojuhtimise kogemus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles