RMK tellib 52,5 miljoniga raie- ja kokkuveoteenuseid Kirde regioonis

BNS
Copy
Riigimetsa Majandamise Keskus
Riigimetsa Majandamise Keskus Foto: Marko Saarm

Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) kuulutas välja riigihanke uuendusraie- ja kokkuveoteenuste tellimiseks Kirde regioonis; hanke eeldatav maksumus on 52,5 miljonit eurot.

Hanke iga raamlepingu esemeks on masinraiena teostatava peamiselt uuendus-, raieteenuse ja sellise raie järgse kokkuveoteenuse osutamine, aga samuti vastavalt raamlepingus toodud tingimustele muude raieteenuste ja kokkuveoteenuste ja nendega seotud teenuste osutamine ühe harvesteri ja forvarderi komplektiga, selgub hanke alusdokumentidest.

RMK arvestab, et selles hankes on tavapärane ühe harvesteri ja forvarderi komplektiga hankes etteantud tingimustel osutada raie- ja kokkuveoteenust põhilistel raiekuudel keskmiselt ligikaudu 8000 tihumeetrit kalendrikuus ning sellisest mahust lähtutakse tööajagraafikute koostamisel.

Tellitava teenuse maht on viie aasta jooksul ligi 420 000 tihumeetrit ühe harvesteri ja forvarderi komplekti kohta, kokku seitsme harvesteri ja forvarderi komplekti kohta raamlepingute sõlmimise korral 2 940 000 tihumeetrit.

Tööde teostamise piirkonnaks on RMK Kirde regiooni territoorium, aga hankija vajadusel kogu Eesti.

Pakkumusi saab esitada 24. mai hommikuni. Leping sõlmitakse 30. juunini aastal 2029.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles