Telia müüb mTasku maha

BNS
Copy
Ühiskaart mTaskus
Ühiskaart mTaskus Foto: Telia

Telia müüb oma 2016. aastal turule toodud mobiilse rahakoti ehk mTasku ärisuuna Moneery OÜ-le.

Praegu kasutab mTaskut ligemale 100 000 inimest. Lõppkasutajad saavad Telia kinnitusel mTasku äppi ja selle funktsionaalsusi harjumuspärasel viisil edasi kasutada.

«Nüüd, mil mTasku on jõudnud oma arengus küpsemasse faasi, on õige aeg usaldada selle valdkonna edasine juhtimine meie partnerile Moneery OÜ-le, kes on ka seni olnud seotud mTasku loomise ja kujundamisega,» ütles Telia ärikliendiüksuse juht Holger Haljand.

Telia ärikliendiüksuse juhi sõnul lähtus ettevõte müügiotsusel sellest, et mTasku pole seotud Telia põhiäriga, mistõttu ei pruugi see saada edasiseks arenguks kogu vajalikku tähelepanu.

Telia ja Moneery vahelise tehinguga võtab Moneery üle kogu mTasku ärisuuna juhtimise ja arendamise, samuti liiguvad uuele omanikule kõik mTaskuga seotud õigused ja kohustused.

Suur osa mTasku äpis sisalduvaid võimalusi jääb kasutajale samaks ehk mTaskuga saab endiselt tasuda ostude eest, teha annetusi ning mobiilsesse rahakotti saab lisada panga- ja kliendikaarte.

Ainsa erandina lõppevad mTaskus NFC SIM-kaardil põhinevad teenused. See tähendab, et ühiskaarte ja asutuste läbipääsuteenuseid edaspidi mTaskuga kasutada, osta ega luua ei saa.

mTasku uue omaniku, Moneery aktiivsed partnerid ja investorid on Risto Solman ja Karol Kovanen. Solman on olnud mTasku tehniline arhitekt projekti algusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles