Trigon soovib suurendada oma osalust piimafarmides

BNS
Copy
Trigoni suuromanik Joakim Helenius Lõõla farmi uue lauda avamise.
Trigoni suuromanik Joakim Helenius Lõõla farmi uue lauda avamise. Foto: Dmitri Kotjuh

Trigon Capitali täisomanduses Trigon Green Agri Holdings OÜ tahab suurendada oma osalust Trigon Carbon Negative Agriculture AS-is 95 protsendini.

Selleks sõlmisid Trigon Green Agri Holdings OÜ ja Ingman Development OY, JiiPee Invest OÜ Albert George Howie ning Mäo Invest AS 14. aprillil aktsiate müügilepingud. Osapooled soovivad tehingu lõpule viia võimalikult kiiresti pärast lepingutes sätestatud tingimuste täitmist, milleks on eelkõige konkurentsiametilt loa saamine.

Trigon Carbon Negative Agriculture AS on Eestis asuv piimatootmiskontsern, mis opereerib Väätsa ja Kaiu piimafarme. Ettevõtte põhiline tegevusvaldkond on kõrgkvaliteetse toorpiima tootmine ja müük. Lisaks oma põhitegevuse toetamiseks kasvatatakse noorloomi järelkasvuks ja teravilja loomasöödaks ja müügiks.

Koondumise tõi kaasa Trigon Carbon Negative Agriculture AS-i osanike soov väljuda senisest investeeringust. Trigon Green Agri Holdings OÜ soovib laiendada oma tegevust põllumajanduse valdkonnas, täpsemalt piimakarjakasvatuses.

Trigon Green Agri Holdings OÜ on Eestis registreeritud ettevõte, mille 100-protsendine osalus kuulub AS-ile Trigon Capital. Trigon kuulub lõppastmes Joakim Heleniuse valitseva mõju alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles