Sõõrumaa uue taksoplatvormiga liitus avanädalal 15 000 uut klienti

BNS
Copy
Forus Taxile hoo sisse lükkamisse on Urmas Sõõrumaa kaasanud projektijuhina oma 18-aastase tudengist tütre Katriini.
Forus Taxile hoo sisse lükkamisse on Urmas Sõõrumaa kaasanud projektijuhina oma 18-aastase tudengist tütre Katriini. Foto: Mihkel Maripuu

Forus Taxi uue platvormi kaudu tellitud taksosõitude arv kasvas avanädalal üle kahekümne korra ning uut äppi laeti alla esmakordselt 15 000 korda.

Forus Taxiga on kokku liitunud ligi 2000 autojuhti ning lisandus märkimisväärne arv ärikliente, kes soovivad hakata oma töötajate transportimist korraldama Forus Taxiga.

«Uue platvormi avanädal on olnud erakordselt edukas ning töökas,» ütles Forus Taxi platvormi juht Eduard Dubrovski pressiteate vahendusel. «Teadsime, et kliente ja juhte tuleb palju juurde, kuid nii arvukas huvi meie teenuse vastu on positiivseks üllatuseks. Meie meeskond tegi kõvasti tööd selleks, et nii klientidel kui ka taksojuhtidel sujuks kõik hästi. Oleme uutelt äpikasutajatelt saanud palju soove, milliseid lisavõimalusi nemad Forus Taxi äpis näha tahaksid. Täpselt seda me soovimegi – teha asju koos klientide ja teiste panustajatega. Arendame platvormi pidevalt edasi ning äpi uuendused on varsti saadaval.»

Uus taksode tellimise platvorm nimega Forus Taxi alustas tööd 11. aprillil. US tokenite programmi kaudu kaasatakse omanikeringi nii autojuhid, kliendid kui katselised panustajad. Programmi tööriistaks on krüptotoken, mille nimeks saab US Token. Kõik Forus Taxi kliendid, autojuhid ja teised kaasaaitajad hakkavad oma panuse või sõitude eest koguma tokeneid, mis hakkavad tulevikus koguma väärtust vabaturul ja mille saab viie aasta pärast vahetada osaluseks. Näiteks kui klient teeb Forus Taxi vahendusel kokku 100 euro eest sõite, siis teenib ta kliendikontole ühe US Tokeni. Uusi tokeneid emiteeritakse kokku 30 miljonit tükki, mis vastab 30 protsendile osalusele.

Uued versioonid Forus Taxi rakendusest on saadaval nii App Store’is kui ka Google Play poes, rakendus on tasuta.

Forus Taksot, endise nimega Tulika, saab jätkuvalt tellida lühinumbril 1200. Esialgu töötab paralleelselt uue äpiga Forus Taxi endiselt ka Tulika1200 äpp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles