Ülemiste City arendaja siseneb investorina idumaailma

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Mainor AS-i nõukogu esimees Guido Pärnits (vasakul) ja Activate Healthi asutaja ja tegevjuht Siim Saare.
Mainor AS-i nõukogu esimees Guido Pärnits (vasakul) ja Activate Healthi asutaja ja tegevjuht Siim Saare. Foto: Dalton PR

Ülemiste Cityt arendav Mainor siseneb investorina start-up'i maailma, investeerides tervisetehnoloogia idufirma Activate Healthi väljatöötatud rakendusse 200 000 eurot.

Mainor ASi nõukogu esimees Guido Pärnits põhjendas investeerimisotsust sooviga lüüa kaasa uue põlvkonna Eesti tervisetehnoloogia eduloo käivitamisel.

«Oleme Ülemiste Citys alati soosinud innovatsiooni ja nutikaid tulevikulahendusi. Activate’i rakendus annab inimesele tööriistad iseseisvaks tervisejuhtimiseks koos parimate teaduspõhiste praktikate ja kaasaegsete tehnoloogiliste lahendustega. Näeme selles suurt potentsiaali nii oma kogukonna arendamiseks kui paljude Eesti elanikeni ja ka piiri taha jõudmiseks,» sõnas Pärnits.

Koostöös Eesti arstide, teadlaste ja tervisenõustajatega loodav platvorm näeb end digitaalse personaaltreenerina, mis aitab iga soovija füüsilist ja vaimset vormi pidevalt arendada. Rakendusse on kokku toodud uuemad tervisekontrolli võimalused, ekspertide loodud programmid, teaduspõhised soovitused ja kogenud asjatundjate mikronõustamise.

«Paljud terviseäpid keskenduvad ühele valdkonnale, Activate aitab vaadata tervikut – tõsta korraga liikumisaktiivsust, parandada toitumisharjumusi, saavutada paremat unekvaliteeti ja õppida stressijuhtimise tehnikaid. Teadusuuringud näitavad, et tehes neis valdkondades õigeid samme, on võimalik füüsiline ja vaimne vorm vaid mõne kuuga uuele tasemele viia,» märkis Activate Healthi asutaja ja tegevjuht Siim Saare. 

Pärnitsa sõnul investeerivad nad tänavu üle miljoni euro, et jätkata Baltimaade suurimas ärilinnakus teadmispõhise keskkonna arendamist, kus ühtviisi mõeldud talendisõbralikule avaliku ruumi ja töökohtade kujunemisele. Need investeeringud ei ole suunatud kinnisvara, vaid talenditeenuste, teaduskoostöö, hariduse, TestCity jm pehmete väärtuste arendamisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles